AcasăNewsElevi surprinși jucând jocuri de noroc în drum spre școală. „Au predat...

Elevi surprinși jucând jocuri de noroc în drum spre școală. „Au predat zarurile”, dar tot s-a lăsat cu amenzi!

Cinci puști, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, au făcut un „popas”, miercuri dimineață, în drumul lor spre școală. S-a întâmplat în Râmnicu Vâlcea. Doar că jandarmii le-au cam „stricat ploile”. S-a lăsat cu amenzi!

Jandarmii vâlceni i-au surprins pe cei cinci tineri – elevi la liceu – în timp ce jucau de zor jocuri de noroc.

Au rămas fără zaruri

În dimineața acestei zile, în jurul orei 07:30, jandarmii vâlceni au intervenit în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea unde au surprins cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, elevi ai unui liceu din apropiere, jucând jocuri de noroc în curtea unui bloc, în timp ce se îndreptau către școală.

Acești tineri, deși ar fi trebuit să se pregătească pentru orele de școală, au ales să își petreacă timpul jucând jocuri de noroc cu implicații financiare. Norocul nu a fost de partea lor în această dimineață, deoarece după ce au predat zarurile jandarmilor, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1250 de lei”, au anunțat, în cursul după-amiezii de miercuri, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

De unde aveau banii

De unde aveau puștii banii „puși la bătaie” în cadrul jocului de noroc cu zaruri, din curtea blocului? Răspunsul a venit chiar de la cei cinci adolescenți. Ar fi fost banii pe care i-ar fi avut, de fapt, pentru a-și lua ceva de mâncare.

„Cei cinci minori au recunoscut că banii pe care îi aveau la ei și pe care i-au folosit la jocul de noroc erau pentru a-și asigura masa zilnică și proveneau de la părinți”, conform aceleiași surse.

236 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...