AcasăNewsElevi romani, agresati de colegii maghiari pentru ca si-au desenat tricolorul pe...

Elevi romani, agresati de colegii maghiari pentru ca si-au desenat tricolorul pe maini si fata

Elevii romanii sunt in continuare agresati de colegii lor maghiari. Dupa scandalul cu eleva care a purtat o bentita tricolora, scandalul continua la aceeasi scoala. Acum e vorba de trei copii care au fost agresati de maghiari pentru ca au purtat insemne romanesti.


 

Cei trei elevi de clasa a cincea au fost agresati de colegii lor maghiari pentru ca si-au desenat tricolorul pe maini si fata. Elevii au fost injurati si pusi in genunchi sa-si ceara iertare pentru ca au venit de ziua maghiarilor cu insemne romanesti. Unul dintre ei chiar a fost lovit cu genunchiul in burta de un coleg mai mare.

Se pare ca, la cerintele dirigintei, elevul a mers la baie se curete pe maini si pe fata, de vopseaua cu care isi pictase tricolorul.

„Au venit niste elevi de la sectia maghiara. I-au umilit pentru ca isi desenasera steagul romanesc pe maini si pe fata. Eu ieri am aflat, i-a fost frica, n-a vrut sa-mi spuna, nu stiu. Va spun sincer, pana acuma n-au fost probleme. Problemele au aparut dupa ce de 1 decembrie am cantat imnul Romaniei in curtea scolii si colegii maghiari aratau semne obsecene la geamuri”,  a explicat fratele elevului agresat, potrivit Antena 3.

author avatar
Andra Nesu
1.558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger