AcasăNewsElevele pipaite cer eliberarea profesorului acuzat de pedofilie

Elevele pipaite cer eliberarea profesorului acuzat de pedofilie

In timpul unei excursii in Turcia, profesorul Ioan Laslo si-a scos elevele la o terasa si le-a imbiat sa danseze precum cadanele

Reactie incredibila a elevelor hartuite sexual de profesorul de istorie de la Targu Mures: fetele abuzate au inceput sa stranga semnaturi pentru a obtine eliberarea dascalului care este acuzat ca le-a pipait si le-a pozat despuiate.

In timpul unei excursii in Turcia, profesorul Ioan Laslo si-a scos elevele la o terasa si le-a imbiat sa danseze precum cadanele

Profesorul Ioan Laslo din Targu Mures are niste aliati neasteptati in lupta cu procurorii DIICOT, care il acuza de pornografie infantila: elevele abuzate.

Elevele de la Scoala Generala nr. 2 vor sa-i impresioneze pe judecatori si sa obtina eliberarea profesorului

Dupa ce s-au inghesuit sa-i ureze „La multi ani!” acestuia, care a implinit 38 de ani in arest, elevele lui Laslo au demarat o campanie de strangere de semnaturi, incercand sa obtina astfel eliberarea dascalului jucaus.

„Mai mult decat petitia, il ajuta declaratiile date de noi. Scrie o declaratie despre el, asa cum il stii tu, experiente legate de el, scaneaz-o si trimite-o. Contributia ta il va ajuta enorm. Declaratiile vor ajunge la avocat, care le va da judecatorilor”, au scris fetele pe pagina de Facebook a profesorului. Zeci de tinere  – eleve si foste eleve – au avut numai cuvinte de lauda la adresa cadrului didactic, iar prietenii au marturisit ca nu il cred in stare pe Laslo de perversiuni cu minori.

Reclamat de 21 de parinti

In timp ce in spatiul virtual elevele incearca sa induioseze publicul, in lumea reala e cu totul altfel: parintii lor vor sa-l vada in puscarie pe Laslo. Primele plangeri au fost facute de parintii a doua eleve de opt ani, care au reclamat ca profesorul le-a pus sa se dezbrace in timp ce se aflau intr-o tabara. Ulterior, la dosar au fost inregistrate 21 de plangeri de la parinti ai elevilor de la Scoala Generala nr. 2, toate vizand aceleasi fapte.

author avatar
Narcis Voica
1.088 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule Narcis Voica, imi ierti indrazneala, dar ai scris un articol de toata jena. Acele mesaje citate de dumneata nu erau de la „elevele pipaite”, ci de la oameni care il apreciaza, prieteni, elevi si fosti elevi. Niciunul pipait sau abazut!
    Ar trebui sa-ti fie rusine pentru modul penibil in care iti faci asa zisa meserie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger