AcasăNewsEleve lovite pe o trecere de pietoni. Soferul vinovat a dat bir...

Eleve lovite pe o trecere de pietoni. Soferul vinovat a dat bir cu fugitii

Doua eleve din Piatra Neamt au trecut, marti, printr-o spaima teribila, dupa ce, in timp ce incercau sa traverseze, regulamentar, o strada din oras, au fost izbite in plin de o masina.

Cele doua fete nu si-au imaginat nicio clipa ca, desi se aflau pe marcajul special destinat pietonilor, in zona Bulevardului 1 mai, din oras, vor ajunge sa fie lovite de o masina. Din nefericire, conducatorul unui autoturism care nu a apucat sa opreasca la timp masina pentru a le permite sa treaca in siguranta, le-a lovit in plin. De parca nu ar fi fost suficient ca a gresit, soferul a ales sa si paraseasca locul accidentului, inainte de sosirea politiei, potrivit ziarpiatraneamt.ro. Martorii au sunat de urgenta la salvare, pentru ca medicii sa ajunga cat mai repede la locul incidentului, spre a le acorda fetelor primul-ajutor. Cele doua eleve s-au ales cu multiple leziuni, insa viata nu le-a fost pusa in pericol.

La fata locului a intervenit si un echipaj de politie, agentii stand de vorba cu martorii, pentru a strange cat mai multe informatii pretioase, care sa duca la elucidarea acestui caz. Pana la aceasta ora, soferul nu a fost de gasit. Acesta va fi acuzat de vatamare corporala, dar si de fuga de la locul accidentului.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger