AcasăNewsEleva lovita de masina, pe trecere, in apropierea unei scoli din Mehedinti

Eleva lovita de masina, pe trecere, in apropierea unei scoli din Mehedinti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

O copila in varsta de doar 12 ani si parintii ei au trecut, luni dupa-amiaza, printr-o experienta greu de descris. Fetita a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita de un autoturism, in  apropierea scolii.

Fata, eleva in clasa a cincea la o scoala din orasul mehedintean Strehaia, a fost accidentata de masina chiar in timp ce se afla pe o trecere de pietoni din imediata vecinatate a unitatii scolare in care invata, in momentul in care a incercat sa traverseze.

Oamenii care au asistat neputinciosi la incident au chemat de urgenta o ambulanta, pentru ca medicii sa vina cat mai repede, pentru a-i acorda primele ingrijiri fetitei si a o duce la spital, advand in vedere ca, in urma impactului, a fost lovita la cap, potrivit informatiadeseverin.ro.

Accidentul a avut loc in urma cu aproximativ o ora. La acest moment ancheta menita sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs nedoritul eveniment rutier fiind in plina desfasurare.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger