AcasăNewsEleva de 16 ani, gasita moarta in casa! Apropiatii sunt in stare...

Eleva de 16 ani, gasita moarta in casa! Apropiatii sunt in stare de soc

Familia, dar si colegii unei adolescente din Alba nu isi revin din soc. Eleva a fost gasita, fara suflare, in propria casa, chiar de catre bunicii ei. Cunoscutii nu inteleg ce anume s-a intamplat si cum de a pierit fata. Pe corpul copilei nu au fost gasite urme de violenta, spun politistii.

Ingrozite, rudele au chemat de urgenta o ambulanta. Medicii s-au straduit sa o resusciteze pe fata. Din nefericire, spre disperarea apropiatilor, doctorii s-au vazut nevoiti sa declare decesul elevei in varsta de doar 16 ani.

Fata, eleva la liceu, a fost gasita prabusita pe podeaua camerei sale, din casa familiei, situata in comuna Sincel, precizeaza, miercuri, reprezentantii IPJ Alba, intr-un comunicat. S-a intamplat in dimineata zilei de marti, in jurul orei 7.

Cauzele disparitiei premature ale copilei sunt inca invaluite in mister, necropsia nereusind sa faca lumina in acest caz, asteptandu-se acum rezultatele unor analize de laborator. „La examinarea sumara a cadavrului nu au fost identificate urme de violenta iar in urma necropsiei efectuata in cursul zilei de ieri, 23.09.2014, de catre specialistul legist din cadrul Serviciul de Medicina Legala Alba, nu s-a stabilit o cauza certa a decesului, urmand ca aceasta sa se determine in urma efectuarii analizelor de laborator a probelor prelevate”, se precizeaza in acelasi comunicat.

Pe langa medicii de la ambulanta, la locul tragediei au ajuns si politistii, care la acest moment continua ancheta menita sa stabileasca exact cauzele care au dus la moartea prematura a adolescentei.

Sursa foto: realitatea.net

432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger