AcasăNewsEleva care a cazut de la etaj, incercand sa coboare pe cearsafuri,...

Eleva care a cazut de la etaj, incercand sa coboare pe cearsafuri, a murit

Deznodamant tragic in cazul elevei care a cazut, in urma cu patru zile, de la fereastra unei camere a caminului liceului in care invata. Fata in varsta de 15 ani a murit in aceasta dimineata.

Medicii bacauani au luptat din rasputeri sa ii salveze viata Biancai, adolescenta care a incercat sa fuga din camin, in noaptea de joi spre vineri, impreuna cu o colega. Din nefericire, la primele ore ale zilei de luni, inima fetei a incetat sa mai bata si, in ciuda eforturilor specialistilor, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit desteptarea.ro.

Cele doua fete, eleve ale Liceului Anghel Saligny, nu aveau nicio sansa sa „evadeze” fara voie de la supraveghetor, si cum usile erau incuiate pe timpul noptii, tocmai pentru a evita ca elevii cazati in internat sa plece nesupravegheati, au crezut ca daca improvizeaza o franghie din cearsafuri vor reusi sa iasape geam, fara sa stie cineva.

Voiau sa cumpere ceva de la un chiosc din apropierea caminului unitatii de invatamant din Bacau, si au avut neinspiratia sa aleaga aceasta varianta pentru a iesi din internat. Doar ca daca una dintre fete a si reusit sa ajunga cu bine de la etajul doi la parter, colega ei nu a avut acelasi noroc. A cazut in gol, lovindu-se cu capul de beton. Dusa de urgenta la spital, fata a fost internata in stare grava, cu multiple fracturi si un traumatism sever la cap. Colega ei a ajuns si ea pe mana doctorilor, dupa ce a suferit un soc, vazand-o pe Bianca picand in gol de la etaj.

Sursa foto: desteptarea.ro

378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger