AcasăNewsElev eminent, despre BAC: "Un act fara valoare.Tara asta condamna tinerii la...

Elev eminent, despre BAC: „Un act fara valoare.Tara asta condamna tinerii la saracie!”

„Diploma de Bacalaureat e un act fara valoare, o pierdere de timp. Tara asta nu respecta valorile, iar pe tineri ii condamna la saracie”, e de parere Octavian Vasile, unul dintre cei mai buni elevi ai unui colegiu din Timisoara.

Octavian Vasile este unul dintre elevii buni ai unui colegiu din Timisoara. Provenind dintr-o familie de medici, elevul a refuzat sa participe la prima sesiune de Bac, dar nu regreta ca a stat pe tusa in asteptarea sesiunii de toamna.

Viitorul programator protesteaza fata de invatamantul din Romania

Putea sa treaca fara probleme examenele inca de la inceputul verii, dar tanarul a ales sa protesteze fata de invatamantul din Romania intr-un mod inedit. „Pur si simplu nu am mers la scoala. In cele doua luni am invatat un nou limbaj de programare. Viitorul sunt calculatoarele, iar eu sunt un viitor programator. Iubesc sa creez programe. Am facut deja si ceva banuti din treaba asta. Liceul ar trebui sa te indrepte spre o cariera, dar in Romania esti prostit ca studiile iti vor aduce bani, mancare si o viata usoara. Bacalaureatul e un test al umilintei”, e de parere Octavian Vasile, potrivit adevarul.ro

Funeriu, incoltit de elevi: “La BAC s-a ajuns mai rau ca la puscarie: camera de filmat si jandarmi la usa!”

Incepe BAC-ul de toamna! 110.000 de candidati revin in salile de examen

Maine incepe BAC-ul. Afla aici totul despre sesiunea de toamna!

321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger