AcasăNewsElev de 15 ani, la spital dupa ce a fost lovit in...

Elev de 15 ani, la spital dupa ce a fost lovit in cap cu o teava, intr-o scoala din Barlad

Un elev in varsta de 15 ani a ajuns, joi, la spital, dupa ce a fost lovit in cap cu o teava. Incidentul a avut loc intr-o scoala din judetul Barlad. Baiatul a suferit o fractura craniana.

(foto: gsiaf.licee.edu.ro)

Dupa ce a fost lovit, copilul a fost dus de urgenta cu ambulanta la Spitalul din Barlad, unde medicii l-au supus unor investigatii si au decis sa il transfere la Iasi, potrivit B1TV.

„Elevul de 15 ani a fost adus in stare constienta, in urma examenelor paraclinice s-a stabilit diagnosticul de fractura parietala stanga. A fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, pentru investigatii suplimentare (…) si un exament tomograf”, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului din Barlad, Gabriela Danis.

Incidentul de la Barlad este al doilea produs, joi, intr-o unitate de invatamant din tara. Tot astazi, un baiat de 16 ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu un scaun in cap. Elevul invata la Colegiul Tehnic din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, marti dupa-amiaza, un baiat de 14 ani din Filiasi a murit, dupa ce s-a batut cu un coleg de clasa.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger