AcasăNewsElenei Udrea i se pregateste un puci

Elenei Udrea i se pregateste un puci

Organizatia PDL Bucuresti sta pe un butoi de pulbere. O spun chiar democrat-liberalii din Capitala, care nu exclud posibilitatea ca Elena Udrea sa cada victima acestor tensiuni.

De cand nu mai este ministru, Elena Udrea este vanata de adversarii din partid

Pe modelul pesedistilor, care invoca tot felul de pretexte pentru a curata partidul de personajele incomode, democrat-liberalii intentioneaza sa profite de campania electorala pentru a-si regla conturile. Astfel, profitand de faptul ca Elena Udrea nu se mai afla in fruntea Ministerului Dezvoltarii si Turismului, adversarii din partid i-au pus gand rau.

Sacrificata in numele partidului

Vasile Blaga nu a fost niciodata de acord ca Elena Udrea sa preia sefia PDL Bucuresti

Folosindu-se de sondajele care il dau deja castigator pe Sorin Oprescu, vechea garda pedelista, care nu s-a impacat niciodata cu gandul ca Elena Udrea a preluat sefia celei mai importante organizatii a partidului, intentioneaza sa puna de un puci la nivelul filialei din Capitala. „ Povestea este mai veche, dar cel mai rau au lucrat-o cat timp a fost plecata in Spania.  Oficial, se va spune ca schimbarea este in beneficiul partidului. In realitate, stim cu totii ca sunt cativa pedelisti importanti care vor  sa o scoata din joc”, ne-au declarat surse din cadrul PDL Bucuresti. In context, a fost amintit si avertismentul  pe care Vasile Blaga i l-a transmis colegei sale de partid, atunci cand aceasta a fost unsa sefa peste democrat-liberalii bucuresteni: „Daca vom castiga Bucurestiul, succesul va fi al intregii organizatii, daca vei pierde, infrangerea va fi a ta. De aceea ai mare grija”.  Dincolo de discutii din partid, zvonul este alimentat si de demisia din echipa PDL Bucuresti a Danielei Lutu, cunoscuta ca apropiata a Elenei Udrea. Plecarea acesteia este considerata de o parte dintre pedelisti drept un semnal ca Udrea va fi mazilita.

Udrea nu renunta neam la politica

Desi a fost supusa la multe situatii “jenante si umilitoare”, Elena Udrea nu are de gand sa se retraga din politica. “Cred ca asta ii innebuneste pe foarte multi. Cat o sa cred despre mine ca sunt un om care vrea sa faca lucrurile cu buna credinta, o sa raman in politica, spre disperarea unora”, le transmite Udrea adversarilor sai.

[poll id=”218″]

author avatar
Adelina Ionicel
6.449 afisari

46 COMENTARII

  1. Penibil!!!
    Elena Udrea este vectorul PDl, oricant s-ar screme unii sa inventeze tot felul de idei nastrusnice!!!
    A fost si este un politician important.

  2. nu vad de ce trebuie inlocuita Elena Udrea. a facut foarte multe lucruri bune din functia de ministru. a atras cele mai multe fonduri la ministerul ei, iar rezultatele incep sa apara.

  3. udrea a fostul unul dintre cei mai buni politiciani de la revolutie pana azi. nu vad nici un motiv pt care se vrea sa se scape de ea.

  4. Udrea a adus la ministerul pe care la condus cele mai multe fonduri europene. nu vad ce este rau in asta. asta se datoreaza numai abilitatilor ei politice. din punctul meu de vedere udrea a fost un ministru model. bv udrea

  5. Elena Udrea este vectorul PDl, oricant s-ar screme unii sa inventeze tot felul de idei nastrusnice!!!
    A fost si este un politician important.

  6. nu nucred ca va fi schmbata. Doamna Udrea este un politician bun a facut cite ceva in politica asa ca nui vad schimbarea. Este o femeie desteapta frumoasa si asta deranjeaza insa la cit este de ambitioasa sper sa nu cedeze, altii ar trebui sa „dispara” di politica unii care nu au facut absolut nimic si sunt repetenti si chiulagii dovediti gen antenescu eu zic,ca deastea sa scapam.

  7. Domna Udrea nu trb data jos din functie .. Ce ati vazut ca ea nu fura si nu ati putut-o mitui de asta ati dat-o jos din functie? Micinosilor cat mai mintiti tara.

  8. Dinstinsa Domna Udrea a fost un ministru exceptional ,si pregatiti-va doamna udrea ca cu siguranta va veti intoarce la functia dumneavostra ptr ca noi romanii va vom sprijini.

  9. Doamna udrea are o tactica in asa fel incat poate sa cucereasa inima oricarui cetatean ptr felul ei de a explica lucrurile si mai ales ca nu le lasa netrminate.

  10. In sfarsit cineva corect si loial care vrea numai binele societati si investeste in proiecte cu profit pe viitor felicitari domna Udrea sa stiti ca asa va vrea romnai,tineti-o tot asa.

  11. Daca nu erati corecta nu ajugeati pana aici,felicitari domna Udrea sper sa va recuparati postul de ministru ptr ca atat timp cat ati fost ministru ati facut multe in tara asta.

  12. Felicitari pentru reusitele dumneavoastra de pana acuma, sa nu va dati batuta pentru ca multi oamneni nu va mai vor in parlament, cel mai bine este sa continuati sa ii faceti gelosi pe reusitele dumneavoastra.

  13. Elena Udrea s-a descurcat foarte bine ca ministru si tot ce a facut pe plan intern chiar daca nu a fost apreciat in tara, afara Udrea este vazuta foarte
    bine , mai ales prin atragerea celor mai multe fonduri europene.

  14. Ambitia Elenei Udrea este o arma cu care dansa reuseste sa treaca peste aceste atacuri menite sa I reduca elanul. Evident ca diplomatia dumneai o fac sa nu raspunda atacurilor meschine.

  15. USl si antenele turnatorului Voiculescu ii urmaresc fiecare miscare si fac din tantar armasar incercand sa destabilizeze armonia din interiorul PDL-ului.

  16. – O femeie de succesul ei, atrage multa invidie din partea adversarilor politici, dar condusa de o perfectiune exasperanta pentru turnatori si USL –isti, aceasta isi continua marsul pentru o schimbare in bine a tarii.

  17. Udrea a facut sa se miste economia noastra in perioada de criza datorita atragerii banilor europeni , si foarte multe proiecte care au pornit,
    mai ales gen reabilitarea termica asa ca daca in Romania nu este apreciata munca ei afara sa stiti ca datorita Elenei Udrea suntem bine vazuti.

  18. O femeie care stie sa se tina de promisiuni si isi respecta cuvantul dat.O doamna corecta care stie ceea ce este bine ptr cetateni acestei tari si face mereu ceea ce ii sta in putina ptr binele acesteia.

  19. Sunteti o scumpa domna Udrea imi place mult tactia dumneavoastra de a rezova lucrurile o faceti sarguincios si cu foarte mare rabdare. Felicitari ptr reusitele dumneavoasta

  20. Elena Udrea trebuie apreciata pentru ca merita asta…Ministerul condus de ea a avut cele mai multe proiecte bazate pe fonduri europene!o femeie de succes care merita sa fie sustinuta de noi romanii!

  21. O femeie care merita respectul si sustinerea noastra!deschideti ochii oameni buni si constientizati ca a facut multe pentru noi si pentru tara!respect elena udrea!

  22. Noi cand avem oameni care fac ceva nu stim cum sa mai dam cu noroi in ei, elena udrea a facut enorm de multe pt aceasta tara prin functia care a avuto
    si prin demararea a multe proiecte care au creat locuri de munca si confort oamenilor prin izolarea termica .

  23. Mi-e o scarba imensa sa vad peste tot laudele slinoase ale propagandistului pedelist! cucoana Elena Udrea, chiar daca sunt cativa catei pedelisti care inca se mai gudura pe langa tine ca mustele pe langa… stim noi ce, si ling ecranul computerului din sediul PDL ori de cate ori iti vad numele, poporul roman te dispretuieste, e fericit ca a reusit sa dea cu tine de pamant din minister, si abia asteapta sa cada si nemernicul de presedinte care te tine in brate, si sa vedem atunci ce mare branza mai faci, doamno care esti si „scumpo”!

  24. Imi place cand aud ca cineva isi da silinta ptr tara asta si ea instare sa faca orice pentru binele acestei tari. Felicitari

  25. Este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice. Felicitari doamna Udrea!!!

  26. Doamna Udrea cu siguranta atinge idealuri profesionale. Va incerca sa se impuna intr-un anumit domeniu, astfel incat sa devina un nume pe buzele tuturor. A dobandit respect si recunoastere in plan social.Si-a atins succesul in viata .

  27. nu este nimic adevarat. udrea este o femeie cu multa carte si nu cred ca ar vorbi atat timp cat nu ar cunoaste subiectul ! atat in viata, cat si in politica sunt atat vremuri grele cat si unele mai putin grele… doamna udrea este o fira puternica si chestia aceasta ii face pe multi parlamentari sa fie invidiosi!! pro udrea

  28. udrea nu are de ce sa fie inlocuita ,a facut si face lucruri bune si multi inventeaza lucruri oribile despre ea si nu este cazul

  29. o sustin pe doamna Udrea ! Ministerul condus de doamna Elena este institutia cu cele mai mari realizari cu multe proiecte derulate si la fel de multe in curs de a fi derulate. Sus cu PDL

  30. Doamna Elena Udrea a condus ministerul care a atras cei mai multi bani de la Uniunea Europeana, nu vad de ce cineva din partid i-ar pregati papucii.

  31. Udrea doreste neaparat sa detina controlul asupra vietii sale, începând cu latura sa profesionala. Este constienat de actiunile proprii si da impresia unei persoane de încredere. Practic, serios si metodic,doamna Udrea are o atitudine prudenta, pentru ca nu îi place riscul în ceea ce considera el mai important în viata: cariera.

  32. Doamna UDREA este una dintre cele mai respectabile doamne ale tari ,studul dansei aprofundat si fiind in cautare mereu de multe cunostiite o face sa se descurce mereu in stuatiile problema.

  33. Ceea ce este de apreciat la domna Udrea este ca are un imens simt al datoriei si al responsabilitatii si o ambitie nemasurata. Stie sa îsi planifice bine orice actiune,

  34. In sfarsit cineva corect si loial care vrea numai binele societati si investeste in proiecte cu profit pe viitor felicitari domna Udrea sa stiti ca asa va vrea romnai,tineti-o tot asa.

  35. nici vorba sa o inlocuiti pe udrea ! este o femeie care vrea doar binele societatii si foloseste banii guvernului in proiecte bune societatii !

  36. nu cred absolut deloc povestea asta cu butoiul de pulbere in pdl ! mai degraba este teama opozitiei si recurg la astfel de stiri nefondate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger