AcasăNewsElena Udrea vrea sa scape de arest. Acesta este planul de atac!

Elena Udrea vrea sa scape de arest. Acesta este planul de atac!

Udrea, în așteptarea deciziei CAB: M-am întors de bunăvoie din Costa Rica. Vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate - VIDEO

Incarcerata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea spera sa scape, joi, de arestul preventiv, dar magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins contestatia depusa de reprezentantii deputatului.

S-a spus initial ca decizia este definitiva, iar Elena Udrea va ramane dupa gratii cel putin pana spre sfarsitul lunii martie, insa deputatul PMP mai are un as in maneca.

Concret, la inceputul saptamanii viitoare, reprezentantii Elenei Udrea vor face o solicitare pentru instituirea unei masuri mai blande, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

Pana atunci, Elena Udrea a ramas fara o parte importanta din avere, Marius Striblea, avocatul acesteia, recunoscand ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru asigurator pe mai multe proprietati ale deputatului PMP. De asemenea, procurorii au deposedat-o pe Elena Udrea si de cateva milioane de lei.

Elena Udrea a fost acuzata de luare de mita si de abuz in serviciu. Magistratii au respins acuzatiile conform carora Elena Udrea a folosit documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si si-a folosit influenta in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger