AcasăNewsElena Udrea vrea sa fie mutata in arest la domiciliu

Elena Udrea vrea sa fie mutata in arest la domiciliu

Arestata preventiv in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea face inca un pas in incercarea de a-si obtine eliberarea.

Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, actiunea sa, de a contesta mandatul de arestare preventiva, a fost sortita esecului, acum Elena Udrea mizeaza pe obtinerea unei sanctiuni mai blande din partea magistratilor.

Astfel, luni, reprezentantii fostului ministru al Dezvoltarii au depus, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o cerere prin care solicita schimbarea arestului preventiv in arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

Chiar si asa, Udrea mai are de stat dupa gratii, urmand ca solicitarea acesteia sa fie analizata spre sfarsitul saptamanii. Pana atunci, Elena Udrea spera sa obtina si o confruntare cu cei care au facut denunturi impotriva sa.

Udrea spera sa dea ochii cu Stefan Lungu (fostul ei consilier), Gheorghe Nastasia (fost secretar general al Ministerului Dezvoltarii), Ana Maria Topoliceanu (fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii) si afaceristul Adrian Gardean. Acestia sunt cei care, practic, au acuzat-o de luare de mita in dosarul „Gala Bute”, dosar in care Udrea mai este acuzata si de abuz in serviciu.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger