AcasăNewsElena Udrea, vizita la Politie: "Ati mai vazut pe cineva cu trei...

Elena Udrea, vizita la Politie: „Ati mai vazut pe cineva cu trei cereri de arestare intr-o zi?”

Aflata sub control judiciar pentru implicarea sa in Dosarul Microsoft, deputatul PMP Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala.

Elena Udrea are obligatia de a merge la politie in zilele de marti si vineri, astfel ca liderul PMP a stat doar cateva minute la Sectia 2 Politie.

Udrea s-a prezentat la politie mai devreme decat era prevazut pentru ca a mers apoi la Parlament pentru a-si vedea dosarul in baza caruia colegii ei vor stabili, luni, daca incuviinteaza arestarea preventiva a deputatului PMP, conform solicitarilor venite din partea procurorilor DNA.

Liderul PMP s-a intrebat retoric, la iesirea din sediul Sectiei 2 Politie: „Ati mai vazut pe cineva cu trei cereri de arestare intr-o zi?”.

Elena Udrea este acuzata de comiterea mai multor infractiuni in Dosarele „Microsoft” si „Gala Bute”. Procurorii DNA au solicitat arestarea preventiva a deputatului PMP dupa ce au extins urmarirea penala pe numele Elenei Udrea si pentru luare de mita. Printre altele, Udrea mai este acuzata de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea de fonduri europene, trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere.

Comisia juridica a avizat favorabil solicitarea DNA pentru incuviintarea arestarii preventive, urmand ca luni plenul Camerei Deputatilor sa se pronunte asupra cererii de incepere a urmaririi penale si asupra cererii de arestare preventiva.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger