AcasăNewsElena Udrea da mai mult ca sigura destramarea USL, o constructie politica...

Elena Udrea da mai mult ca sigura destramarea USL, o constructie politica „de tip Frankestein”

Intr-o postare recenta pe blogul personal, Elena Udrea da mai mult ca sigura destramarea USL, alianta pe care o considera o „constructie politica de tip Frankestein”, „o struto-camila neviabila, sortita esecului”.

„De cateva saptamani, sub ochii nostri, se petrece un proces foarte clar de destramare a USL. Liderii celor trei partide componente au ajuns la capatul rabdarii unii cu ceilalti, se ameninta, santajeaza si acuza reciproc in sedintele la care participa. Un ochi neavizat ar spune ca este rezultatul firesc al unei constructii politice de tip Frankenstein: pui impreuna socialisti, liberali si conservatori, rezultand o tocanita de doctrine si idei. Cum insa acesti oameni nu se cearta pe principii sau pe propuneri de solutii pentru guvernare (pentru ca, personal, nu am vazut niciuna), realizezi atunci ca aroganta este ceea ce este fatal proiectului USL. Au început, practic, sa-si imparta functiile de conducere inainte de a fi castigat efectiv alegerile. Acesti oameni nu au nicio solutie pentru guvernare, in schimb stiu ca trebuie sa genereze un algoritm politic, care se dovedeste a fi dezavantajos pentru toti”, spune democrat-liberala.

Ministrul Turismului crede ca zilele USL sunt numarate. „Alianta Socialista isi traieste acum ultimele zile, saptamani, luni. Nu vor ajunge sa candideze impreuna in 2012, ce sa mai vorbim sa castige alegerile. Cand doar ura si accesul la resurse te motiveaza, nu exista nicio varianta in care o constructie politica sa iasa bine. USL a fost de la început o struto-camila neviabila, sortita esecului”, mai scrie Udrea.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger