AcasăNewsElena Udrea: Unii din USL vor sa provoace suspendarea de catre Presedintie...

Elena Udrea: Unii din USL vor sa provoace suspendarea de catre Presedintie a ministrilor cu dosare penale

Elena Udrea, proaspatul deputat PDL, a scris pe blogul sau ca mai multi membri ai USL incearca sa provoace suspendarea de catre Presedinte a ministrilor cu dosare penale.

Deputatul Udrea a postat miercuri pe blogul sau un articol in care explica dorinta de conflict a unora din USL care nu voiau ca Ponta sa fie numit premier de catre presedinte pentru ca sunt dornici de conflicte.

“ Toata lumea si-a dat cu parerea ce trebuia sa faca Presedintele cu desemnarea lui Victor Ponta in functia de Prim Ministru. Multi sperau sa nu il numeasca. Unii cu buna credinta. Altii, nu pentru ca ei nu ar avea incredere in capacitatea lui Ponta de a fi in fruntea Guvernului, ceea ce ar fi fost corect, ci pentru ca isi doreau un conflict. Chiar cu riscul generarii unei crize politice uriase, pentru care nimeni, nici macar liderii europeni care au criticat comportamentul USL si al Premierului de atatea ori, acum nu ar fi gasit argumente la refuzul de a actiona constitutional si conform cu dorinta poporului. Pentru ca 60% din romani au votat cu USL, deci i-au creditat pentru guvernare”, a explicat Elena Udrea.

Frumoasa blonda din Parlament mai spune ca acum se incearca un nou scandal, prin care presedintele tarii este impins sa suspinde unii ministri care au dosare penale.
“ Acestor nemultumiti le place conflictul, pe care tot ei se prefac a-l condamna apoi feroce la televizoare. Acum, ca Presedintele nu a scos castanele lor din foc, se pregatesc de un alt scandal. Anunta si incearca sa provoace suspendarea de catre Presedinte a unor ministri cu dosare penale, in ciuda USL-ului. Ma uit si mi se face sila! Dupa ce au tocat ani de zile toate incercarile lui Traian Basescu de a impune independenta justitiei si functionarea ei si in cazul politicienilor pana acolo incat se pare ca pentru electorat nu mai valoreaza mare lucru aceste principii, acum, sub pretextul dosarelor penale, ar vrea sa vada cum totusi se da o lupta intre Presedinte si USL. S-au straduit sa convinga poporul ca nu conteaza daca un politician are probleme cu legea, el poate fi votat si trimis in Parlament, iar acum se prefac a fi interesati ca in Guvern vom avea penali. Avem guvernul pe care poporul l-a ales! Deci, sa ne fie de bine! Si cred ca este timpul sa scoatem singuri castanele din foc. Sau, daca nu vrem sa ne ardem, sa fim destepti si sa nu le mai aruncam acolo!”, a concluzionat Udrea.

author avatar
Andra Nesu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger