AcasăNewsElena Udrea, un nou atac dur pe net: "DNA ii ajuta pe...

Elena Udrea, un nou atac dur pe net: „DNA ii ajuta pe hoti sa ramana cu banii furati”

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, luni seara, ca Elena Udrea sa ramana dupa gratii, astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii isi continua lupta cu DNA si SRI prin intermediul unui celebru site de socializare.

Intr-o ultima postare facuta miercuri, cu ajutorul echipei de comunicare, Elena Udrea sustine, printre altele, ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ajuta hotii sa ramana cu banii furati.

„Cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatorii buni si cei rai? In functie de victima pe care si-au ales-o, de omul pe care vor sa-l vada dupa gratii. Exemplu: patru oameni fura si DNA are tinta doar pe unul dintre ei. Ce se intampla atunci? Ii cheama pe ceilalti trei sa declare impotriva celui pe care si l-au ales drept trofeu si-i fac scapati pe ceilalti. Denuntatorul bun nu numai ca nu merge la WC in celula, dar nu este nici acuzat si ramane si cu banii furati”, este mesajul transmis de Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca Dorin Cocos a fost arestat preventiv in dosarul Microsoft „doar pentru ca era sotul Elenei Udrea si trebuia neaparat sa se ajunga la ea”.

In plus, fostul ministru al Dezvoltarii anunta ca cei care au facut denunturi impotriva sa au un element comun, respectiv toti sunt „reprezentati de avocatul Rares Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rares Dan un caz, cum DNA-ul ii face scapati clientii”.

Elena Udrea ii acuza pe procurori ca „au negociat imunitate pentru Gheorghe Stelian, in dosarul Microsoft, si pentru Ana Maria Topoliceanu, in dosarul Gala Bute” si ca se asteapta ca „toti cei care au declarat impotriva mea, desi si-au recunoscut vina si comiterea unor infractiuni de coruptie, vor fi liberi, exonerati de orice vina si saltati pe brate ca adevarati eroi nationali”.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger