AcasăNewsElena Udrea, un nou atac dur: "Anchetatorii vor sa ma tina in...

Elena Udrea, un nou atac dur: „Anchetatorii vor sa ma tina in arest cu ajutorul televizorului”

Vestea ca DNA a cerut prelungirea mandatului de arest preventiv in dosarul „Gala Bute” nu i-a priit deloc Elenei Udrea.

Aceasta insa nu a dezarmat si a iesit din nou la atac, prin intermediul echipei sale de comunicare si prin intermediul unui celebru site de socializare.

„Anchetatorii vor sa ma tina in arest cu ajutorul televizorului”, este concluzia trasa de Elena Udrea inca de la inceputul ultimului mesaj postat de echipa sa de comunicare.

Udrea ii acuza pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca „isi arata mai degraba talentul de povestitori si fabulisti decat cunostintele juridice”. De asemenea, Udrea sustine ca procurorii „nu au fost in stare sa dovedeasca faptul ca Udrea a luat geanta cu 900.000 de euro. Adrian Gardean chiar spune ca banii nu ii erau destinati fostului ministru al Dezvoltarii, ci lui Gheorghe Nastasia”.

Acuzata ca isi platea „postacii” cu 10.000 de euro pe luna, Udrea contraataca sustinand ca „cei 10.000 de euro lunar au fost de fapt doar o singura data – in campania de la localele din 2012, cand PDL Bucuresti a avut un candidat pentru Primaria Generala, sase candidati pentru primariile de sector, 55 de candidati pentru Consiliul General si 6×33 candidati pentru consiliile locale ale celor sase sectoare”.

In legatura cu acest ultim subiect, Elena Udrea este de parere ca „procurorii DNA ar trebui sa investigheze si postacii de la PSD sau PNL. Va asigur ca absolut toate partidele din Romania au postaci si gherila online, iar sumele de bani consumate sunt mult mai mari”.

author avatar
Cristi Ionita
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger