AcasăNewsElena Udrea: "Trebuie sa se faca remanierea la Guvern, pentru a relansa...

Elena Udrea: „Trebuie sa se faca remanierea la Guvern, pentru a relansa increderea!”

Liderul PDL Elena Udrea a declarat sambata ca o remaniere guvernamentala trebuie facuta, pentru relansarea increderii populatiei, ea mentionand insa ca decizia referitoare la cine si cand va fi schimbat apartine premierului.

Ea a spus, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca remanierea trebuie facuta, pentru ca lumea vrea sa vada figuri noi. Intrebata cand va fi remanierea, Udrea a raspuns ca momentan este de trecut bugetul prin Parlament.

„Premierul Boc a avut un mandat de exceptie. A reusit sa treaca masuri economice si reforme foarte grele. A luat masurile corecte, iar asta s-a vazut la Bruxelles. Insa masurile au vizat direct categorii largi din populatie. Exista o asteptare pentru schimbare. Cred ca ar fi mai bine pentru partid si pentru societate”, a incheiat ea.

author avatar
Ciprian Purice
206 afisari

25 COMENTARII

  1. recomandam si la nivel de secretari de stat ca pot exista JUDETE nu REGIUNI unde munca ele INTERZISA sau in ILEGALITATE vizibila sau invizibila ,adica ei cred ca nu se stie, dar SE STIE .

  2. Elena Udrea este, cu siguranţă, singurul politician care nu s-a lăsat călcat în picioare nici de Opoziţie şi nici de presa mogulilor , drept urmare are tot dreptul sa vorbeasca despre o remaniere care , de altfel , este si necesara.

  3. PDL are suficienţi oameni competenţi în partid pentru a face o remaniere. Nu acelaşi lucru pot spune despre USL ,. o adunatura de inculti.

  4. Nu o data , oamenii PDL au dovedit ca sunt capabili , competenti si gata sa duca tara pe un drum mai bun.
    Asteptam cu interes o remaniere care sa duca Romania mai departe !

  5. Nici nu ma asteptam la mai putin din partea doamnei Udrea , a dovedit mereu ca este un ministru responsabil si cu initiativa !

  6. O apreciez si o admir pe Elena Udrea, este un adevar actor politic, este singurul politician de forta al Puterii si este singurul care nu s-a lasat calcata in picioare de presa!

  7. In actual partid de la guvernare se gasesc cu adevarat oameni competenti pentru a face remaniere, nu acelas lucru pot spune de USL

  8. Udrea este este singurul politician de forta al actualei puteri; nu s-a lasat calcata in picioare de opozitie, de presa mogulilor. Este un politician foarte bun.

  9. Partidul Democrat Liberal are destui oameni competenţi în partid pentru a face o remaniere.In comparatie cu USL de care nu pot spune acelasi lucru

  10. Doamna Ministru Elena Udrea este unul dintre puţinii actori politici ai PDL. Este poate singurul politician de forţă al actualei Puteri. Este însă, cu siguranţă, singurul care nu s-a lăsat călcat în picioare nici de Opoziţie şi nici de presa mogulilor. V-a doresc succes in continuare!

  11. Elena Udrea este singurul ministru care a limitat adiţionalele la contractele cu statul la 10% din valoarea de atribuire şi a impus standarde de cost.

  12. Elena Udrea este un politician de forta care ar putea in orice moment sa conduca guvernul Romaniei. Spre deosebire de USL, PDL are destui oameni competenţi în partid pentru a face o remaniere.

  13. Elena Udrea este poate singurul politician de forta al actualei Puteri,care nu s-a lasat calcat in picioare de Opozitie sau de presa

  14. In PDL exista suficienti oameni competenti pentru a face o remaniere. Nu pot sa spun acelasi lucru si despre USL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger