AcasăNewsElena Udrea: Trebuie sa finalizam proiectele lui Traian Basescu. In 2016 vom...

Elena Udrea: Trebuie sa finalizam proiectele lui Traian Basescu. In 2016 vom fi principala forta politica

Elena Udrea, candidat la sefia PMP, a declarat la Congresul partidului ca formatiunea nou infiintata trebuie sa finalizeze proiectele asumate de presedintele Traian Basescu si, astfel, are sanse ca in 2016 sa devina principala forta politica.

„Sa ducem mai departe viziunea celui care a fost langa Miscarea Populara permanent, si in aceasta campanie, celui mai important lider politic din Romania ultimilor 25 de ani, actualul presedinte Traian Basescu, sa ducem mai departe reformele incepute in ultimii 10 ani. Sunt proiecte pentru care ne-am luptat pana acum si pe care noi trebuie sa le ducem la bun sfarsit”, a spus Elena Udrea.

Ea s-a arata optimista, precizand chiar ca la alegerile prezidentiale din toamna PMP ar putea da seful statului. „Acolo unde a contat mai mult lupta pentru statul de drept, a contat mai mult continuarea reformelor incepute de Traian Basescu, in special in mediul urban, ne-am atins obiectivul de a avea un scor de doua cifre, un obiectiv pe care tot noi ni l-am propus. Acolo unde mesajul nostru s-a auzit mai tare, acolo unde actiunile noastre, campania noastra a fost mai vie, PMP a devenit cel mai important partid de centru-dreapta din Romania”, a afirmat Udrea.

„Sunt partide nereformate cu care nu avem de ce sa ne dorim sa ne topim. Sigur, sunt un sustinator al unitatii dreptei si am un an de zile de cand spun ca trebuie un proiect comun pentru a putea invinge in decembrie in cea mai importanta batalie pe care o va da Romania. Cred ca va trebui sa-l sustinem pe cel mai bun dintre candidatii de centru-dreapta care poate sa castige aceasta competitie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa alergam spre o fuziune, spre un parteneriat, spre o intelegere cu cei care ne canta asa usor ironic la ureche si in acelasi timp nu au niciun motiv si niciun argument si sunt extrem de aroganti fata de PMP”, a afirmat Udrea.

Ea a sustinut ca partidul are sanse sa devina „cel mai important partid politic din Romania” urmand linia politica pe care a plecat. „Din acest moment trebuie sa trecem la contructia unui partid solid si puternic, capabil sa devina principalul partid de opozitie capabil sa castige alegerile in 2016 si in acealasi timp, de ce nu, capabil sa dea la toamna presedintele Romaniei”, a spus Udrea.

author avatar
Alina Costache
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger