AcasăNewsElena Udrea: "Traian Basescu stie ca Florian Coldea i-a cerut bani lui...

Elena Udrea: „Traian Basescu stie ca Florian Coldea i-a cerut bani lui Cocos”

Deputatul PMP Elena Udrea a iesit din nou l-a atac si i-a aplicat o lovitura dura lui Florian Coldea, seful interimar al Serviciului Roman de Informatii.

Dupa ce l-a acuzat pe Coldea ca i-a cerut bani afaceristului Dorin Cocos pentru Romania TV, postul de televiziune patronat de Sebastian Ghita, Elena Udrea a facut noi dezvaluiri uluitoare la Gandul Live.

Printre altele, deputatul PMP a precizat ca l-a instiintat pe Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, in legatura cu demersurile puse la cale de Florian Coldea.

„I-am spus si presedintelui despre ce a facut Florian Coldea. Traian Basescu stie ca Florian Coldea i-a cerut bani lui Dorin Cocos. Ce a facut el va trebui sa-l intrebati pe dansul. Nu vreau sa discut despre ce a spus presedintele Traian Basescu. Ma surprinde ca toata lumea asteapta si incearca sa provoace o reactie a presedintelui. Nu ar fi mai simplu sa-i intrebati inainte pe Dorin Cocos, pe Alin Cocos?”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Liderul PMP sustine ca „scandalul care s-a iscat nu s-a iscat zilele acestea. Este nefiresc ca, dintre atat de multe nume vehiculate in dosare penale, oameni implicati, impotriva carora s-au facut denunturi si nu sunt subiect de presa, eu am fost, de luni de zile, in mijlocul unor dezbateri acuzatoare in conditiile in care, pana joi, nu era nicio acuzatie la adresa mea. Am reclamat asta si am spus ca mi se pare nejustificat si in spatele acestei atentii nejustificate trebuie sa fie ceva”.

Elena Udrea anunta ca nu este deranjata neaparat de implicarea sa in dosarele respective, Microsoft si Gala Bute, si nu contesta inceperea urmaririi penale si controlul judiciar. Deputatul PMP se declara revoltata de faptul ca implicarea sa in dosare „apare ca urmare a unei agitatii extraordinare in presa, agitatie care dureaza de luni bune”.

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger