AcasăNewsElena Udrea, SUPERBA la mare! Uite cum a aparut pe litoralul romanesc!

Elena Udrea, SUPERBA la mare! Uite cum a aparut pe litoralul romanesc!

Elena Udrea s-a  bucurat de o minivacanta pe litoral, alaturi de finutii ei, Ionut, Sonia si Daria. Deputatul PDL a facut o bucurie si fanilor, postand primele imagini, de anul acesta, cu ea pe litoralul Marii Negre.

Elena Udrea a vizitat statiunile de la Marea Neagra si a postat cateva fotografii pe contul ei de Facebook, marturisind ca este multumita de calitatea turismului romanesc. PDL-ista s-a plimbat pe plaja intr-o tinuta foarte lejera si si-a protejat ochii purtand ochelari de soare.

„Litoralul romanesc este pregatit pentru turisti. Se poate face turism de calitate si in Romania”, a scris Elena Udrea pe contul personal. Utilizatorii site-ului de socializare nu au fost de acord cu afirmatia deputatei, si au tinut sa-i transmita acest lucru.

„Sigur, turism extrem, sau de ambuscada. De aceea sunt pline de romani statiunile din Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Egipt (chiar si Egipt) samd, pentru ca sunt fascinati de ofertele de mare calitate din Romania”, „Sper sa ajung sa vad autostrazi… sa pot veni in sfarsit si pe litoralul romanesc… sincer m-as simti bine in Romania, dar preturile si calitatea serviciilor/prestatiilor turistice lasa mult de dorit”, „Litoralul romanes pregatit? Pe saracie! (…) Va mai mirati de ce fug romanii cat vad cu ochii de tara asta. Pai sa va spun eu ceva,dragilor. Nu se vede nimic si nici nu o sa se vada. Turismul in Romania lasa mult de dorit si nu este exploatat la cote maxime asa cum ar trebui pentru ca, in primul rand, infrastructura lasa de dorit! Am fost cazata la hotel de 4 stele pe litoralul romanesc si am fost profund dezamagita. Sa nu mai aud de vacante in Romania!”, sunt doar o parte dintre mesajele celor nemultumiti.

author avatar
Alina Costache
2.201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger