AcasăNewsElena Udrea: Sunt de acord, prostia se plateste!

Elena Udrea: Sunt de acord, prostia se plateste!

Vestea ca alianta ARD s-a destramat dupa alegerile de duminica a facut-o pe Elena Udrea sa iasa la rampa si sa faca declaratii in ceea ce priveste campania electorala si rezultatele acesteia.

Elena Udrea a explicat la postul de televiziune Romania TV, ca este de acord cu declaratia lui Boureanu, conform careia „inventarea aliantei ARD a fost o prostie, iar prostia se plateste”. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale a mai spus ca ARD-ul a gresit in campania electorala si  in comunicarea cu alegatorii.

„Sunt de acord ca prostia se plateste. Cu totii am fost de acord sa constituim ARD. Si mie mi s-a reprosat ca ARD e o solutie prin care sa ne ascundem de PDL. Nu era cazul meu, eu nu m-am ascuns. Cred ca era mai bine daca ramaneam cu brandul ARD in loc sa demolam liderii care au fost la conducerea partidului in perioada in care am guvernat. Cu toate actiunile nepopulare ale guvernarii am avut si efecte pozitive”, a spus Elena Udrea.

De asemenea, din spusele lui Udrea a reiesit ca un alt punct slab al strategiei politice a fost ca Forta Civica a fost constituita in graba, pentru ca Mihai Razvan Ungureanu sa aiba un partid, si ca ar fi fost mai bine daca acesta intra in PDL. „Era mai bine daca aveam in PDL liderii cu care ne-am aliat”, a mai precizat precizat fostul vicepresedinte democrat-liberal.

Elena Udrea a mai spus ca procentele ar fi fost mult mai mari daca s-ar fi facut o campanie mai agresiva si daca mai multi candidati ar fi muncit mai mult, deoarece in unele zone, batalia a parut abandonata.

author avatar
Andra Nesu
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger