AcasăNewsElena Udrea: "Singura acuzatie care mi se aduce este ca am fost...

Elena Udrea: „Singura acuzatie care mi se aduce este ca am fost sotia lui Dorin Cocos”

Liderul PMP, Elena Udrea, a postat un nou mesaj pe un celebru site de socializare, dupa ce a fost arestata preventiv in Dosarul „Microsoft”.

Retinuta marti seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Elena Udrea a fost arestata preventiv miercuri si va ramane dupa gratii cel putin pana luni, 16 februarie, cand ar trebui sa se judece apelul.

Evident afectata de conditiile gasite in Arestul Politiei Capitalei, Udrea a postat, joi, un nou mesaj pe un celebru site de socializare, clamandu-si nevinovatia.

„Asistam la un veritabil delir. Acuzatii inchipuite si speculatii fara temei ale procurorilor continua sa curga garla impotriva mea pe toata mass-media. Adevarul gol-golut este ca singura acuzatie care mi se aduce este ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Liderul PMP este convins ca, la apel, va avea castig de cauza si va iesi din inchisoare „pentru ca judecatorii trebuie sa fie puternici si curajosi. Sa ia decizii pe lege, fapte si probe, nu pe ce spune televizorul. Am incredere ca la apel se va ridica masura arestului preventiv, pentru ca nu a aparut absolut nimic nou in dosar din momentul in care am fost pusa sub control judiciar si pana acum”.

Elena Udrea se intreaba „unde este democratia, daca acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea sa auda argumentele apararii?”.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger