AcasăNewsElena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest

Elena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest

Elena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest (foto: Facebook/Elena Udrea)

La o zi după ce s-a aflat că judecătorii din Bulgaria au decis, în primă instanță, ca Udrea să fie predată autorităților din România, fosta șefă de la Ministerul Turismului a ales să transmită un mesaj public.

E vorba despre o postare făcută pe pagina de Facebook a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, mesaj apărut în după-amiaza zilei de miercuri, 20 aprilie.

Udrea susține că e „arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României”, acuzând „nedreptatea și nelegalitatea” la care ar fi supusă. Și aduce în discuție și faptul că fetița ei o așteaptă acasă . „Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment”, susține Elena Udrea.

Iată integral mesajul postat de Adrian Alexandrov:

<<După vizita mea de ieri în Bulgaria, Elena dorește să vă transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”>>, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov.

Amintim că decizia judecătorilor bulgari, pronunțată marți, 19 aprilie, este una în primă instanță – VEZI DETALII AICI – și poate fi contestată în termen de 5 zile, urmând ca apelul să se judece la Curtea de Apel din capitala Bulgariei, Sofia. Udrea a ajuns în arest după ce a fost prinsă în Bulgaria. Pe 7 aprilie, Înalta Curte a respins contestația în anulare depusă de Udrea în dosarul ”Gala Bute”, ceea ce înseamnă că a rămas cu condamnarea definitivă de 6 ani de închisoare.

author avatar
Andrei Coman
1.032 afisari

15 COMENTARII

  1. Zice un analfabet functional numit Andrei Coman: „Elena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest”
    Si cum ma rog domnu’ ziarizdul lui peste prajit a rupt Lenuta tacerea?Cu deshtele sau cu dintii? Si ce mesaj asa de important a transmis din arest?
    Iar acum o intrebare personala pentru nea’ (ca domn nu te pot numi) Coman Andrei,unde ai facut shicoala de ziarici bre ???La Sfiru Harnet pe parale? Ca in alta parte nu prea s-ar vedea ca ai „apsolvito” .

  2. CURVET URAT SI STRAMB,CU 100 MASCULI INVETARIATI-UNUL CRETINUL ANALFABET,
    FIU DE MELETAR FARA TABLE PE CAP..BASINESCU BETIVUL DROCAT
    AILALTI,TOTI MASTURBATII D ECLOSET.
    LOCUL TAGANCI COLORATE LA….JILAVA,CELULA 666,PANA LA 70 ANI
    LUAT CAS,BANII,CHILOTII,VOPSELE SI PERUCILE

  3. CE-I TOT TRAGI CU FETITA TA ?,PE CINE CREZI TAMPIT ??,CAND AI STERS-O IN BULGARIA CU GANDUL SA TE PIERZI IN CEATA ,NU TE-AI GANDIT CA VOIAI SA FACI PASTELE CU FICA TA ??.MAI COMANE ,TU TI-AI CITIT ARTICOLUL ?,SAU ESTI VRUN ANALFABET NEFUNCTIONAL CARE SCRIE SAU CITESTE DAR NU PERCEPE O IOTA !!.,DESPRE CE TACERE VORBESTI ?,VAD CA LEANA DE PLESCOI TOACA VERZI SI USCATE !.
    LA CAT A FURAT ,CAT A VANTURAT LUMEA SI LA CAT A CHELTUIT !,TAMPITI SUNT CEI CARE NU -I VERIFICA AVEREA DUPA LEGEA 18 ,LEGE DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI CARE NU-I ABROGATA !.

  4. Muisto, vrei sa-ti fie bine, da cand furai, cum era ?
    Cand faceai parte -n parte cu Bashinescu, cum era ?
    Te durea-n pasarica pe tine, ca te apara chioru dracu

  5. „Greșelile tinereților noastre nu le pomeni Doamne.” scrie în Sfânta Evanghelie… Iar în altă parte scrie ” și toată judecata I-a dat-o Fiului.”, adică Mântuitorului Iisus Christos…
    Așadar, voi cei ce ați postat mai sus și vă erijați în judecători, măcar că n-ati furat un „bou”, dar un „ou” tot ați furat, și atunci tot furt este, că nu există drac mic și nici drac mare, că toți sunt draci. Si nici păcat mic, sau păcat mare, căci toate sunt păcate, inclusiv alea gândite, care te duc în iad…
    Acestea stiindu-le, mai bine v-ați vedea fiecare propriile păcate și greșeli și lăsați judecata în seama lui Dumnezeu, care este singurul care cunoaște ce este cu adevărat în inima omului !
    „Cine are minte, să ia Aminte!”

  6. Tot IO, nu se erijeaza nimeni in judecator, atat te duce capul ala al tau ?
    De ce pentru unii se poate cum e madam Udrea, si pentru restul nu ?
    Sa le pomenim hotilor de constiinta, pierdem timpul de pomana, ei sunt cei ce iubesc ochiul dracului, de ei sa te iei Preasfintia Ta, nu de restul, ca noi n-am furat, ei au furat din ceea ce am dat noi, nu Biserica, ca ea e Stat in stat, asa ca ia o pauza si mediteaza Preasfintia Ta

    • Păi tocmai că imi dai dreptate!
      Dece pt unii nu se poate…? Întrebă-ti judecatorii de pe aici, care sar la gâtul lui Udrea, DE CE Iliescu, Băsescu, Constantinescu etc nu au făcut nicio zi de pușcărie???
      Deoarece curvele astea bătrâne au rămas in sistemul satanic, anchilozati în poziție patrupeda, santajati cu dosare etc… pe când Udrea, vrea să se detașeze de mizeria sistemului, de aceea este atacată în fel și chip…!

  7. Lenuto daca-mi dai 200.000 euro te voi sustine si eu! Poti sa-i dai slugei tale Breazu acei bani. Ca tot nu ai muncit pe ei. La Puscarie sa stai 100 de ani!

  8. Curajoaso, femeia de fier ..pardon, cur de fier…ce fel de mama e aia care lasa copilul in grija altuia si ea fuge in alta tara?! Cand ati aruncat femei in puscarie cu Monica Macovei, ele nu aveau copii? Nu aveau sarbatori de familie? Nu erau si ele mame? Dumnezeu ne invata sa nu fim orbi si prosti! Iertarea nu este pomana. Si nu poti ierta niciodata pana nu intelegi de ce ti-a facut cineva rau. Saptamana Patimilor ne cere sa ne examinam constiinta mai intai de toate! Daca esti barbata, fii pana la capat! Dar tu te dai barbata si esti doar o musca! Daca te predai cum au facut alte femei pe care voi ati experimentat nebunia voastra de a fura vietile altora, atunci meritai un pic de respect. PANA SI FRUNZA, MARELE BRAND AL PATRIEI E O FURACIUNE FARA MARGINI…DE AIA S-A MOBILIZAT FLUTUR SA ACTIVEZE BRANDUL, SA NU ITI MAI SARA UN DOSAR IN BRATE! A FUGIT DE 2 ORI DIN TARA ACEASTA FEMEIE CURAJOASA KILLY, BILLY! DACA NU AVEA BANI DE FURAT NU VANTURA LUMEA…SIKTIR DE PAIATA!

  9. & O fi și cu ceva și din „pasivul” lui Dorin Cocoș, care o fi avut și reduceri de pedeapsă , după „bunurile” date de instanță , ?”

  10. La puscarie gunoi penal care ai furat banii publici impreuna co alte gunoaie penale,fetita ei sa mearga la asistenta sociala daca are o mama infractoare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger