AcasăNewsElena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest

Elena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest

Elena Udrea rupe tăcerea. Mesaj din arest (foto: Facebook/Elena Udrea)

La o zi după ce s-a aflat că judecătorii din Bulgaria au decis, în primă instanță, ca Udrea să fie predată autorităților din România, fosta șefă de la Ministerul Turismului a ales să transmită un mesaj public.

E vorba despre o postare făcută pe pagina de Facebook a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, mesaj apărut în după-amiaza zilei de miercuri, 20 aprilie.

Udrea susține că e „arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României”, acuzând „nedreptatea și nelegalitatea” la care ar fi supusă. Și aduce în discuție și faptul că fetița ei o așteaptă acasă . „Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment”, susține Elena Udrea.

Iată integral mesajul postat de Adrian Alexandrov:

<<După vizita mea de ieri în Bulgaria, Elena dorește să vă transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”>>, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov.

Amintim că decizia judecătorilor bulgari, pronunțată marți, 19 aprilie, este una în primă instanță – VEZI DETALII AICI – și poate fi contestată în termen de 5 zile, urmând ca apelul să se judece la Curtea de Apel din capitala Bulgariei, Sofia. Udrea a ajuns în arest după ce a fost prinsă în Bulgaria. Pe 7 aprilie, Înalta Curte a respins contestația în anulare depusă de Udrea în dosarul ”Gala Bute”, ceea ce înseamnă că a rămas cu condamnarea definitivă de 6 ani de închisoare.

author avatar
Andrei Coman