AcasăNewsElena Udrea: "Roberta Anastase nu va schimbata la cererea USL"

Elena Udrea: „Roberta Anastase nu va schimbata la cererea USL”

Liderul PDL Elena Udrea a criticat, la Realitatea TV, pretentiile USL privind schimbarea Robertei Anastase de la sefia Camerei, calificandu-le drept „ridicole”, dar cand moderatorul a concluzionat: „Deci Roberta Anastase nu va fi schimbata”, fostul ministru a raspuns: „Nu din acest motiv”.

Intrebata de ce puterea nu a raspuns mainii intinse de opozitie prin discursul lui Victor Ponta din Parlament la invesitura Guvernului, discurs care a parut ca produce conflicte chiar in interiorul USL, Udrea a raspuns ca presedintii PSD si PNL joaca rolul politistului bun si rolul politistului rau.

„Este un pretext, au probleme. E un pretext pentru a se intoarce in Parlament”, a spus Udrea, mentionand ca cei din USL sunt, in prezent, intr-o situatie dificila.

Ea a criticat pretentiile USL privind schimbarea Robertei Anastase de la sefia Camerei, calificandu-le drept ridicole. Udrea a spus ca in legatura cu pretentiile USL privind schimbarea Robertei Anastase de la sefia Camerei s-a pronuntat justitia.

Moderatorul a concluzionat, in contextul incheierii emisiunii: „Deci Roberta Anastase nu va fi schimbata”, iar Udrea a raspuns: „Nu din acest motiv”. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca opozitia nu va renunta la protestul parlamentar pana cand PDL nu o va schimba pe Roberta Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ponta a spus ca, daca PDL este interesat de deblocarea activitatii Parlamentului, atunci trebuie sa o schimbe pe Roberta Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sustine ca presedintele PSD, Victor Ponta, care ii cere demisia de la sefia Camerei, trebuie sa adreseze o astfel de solicitare atat partenerului sau de alianta, Crin Antonescu, cat si „sefului lor informal”, Dan Voiculescu.

Partidul Democrat Liberal se reuneste duminica, la ora 16.00, in sedinta Colegiului Director National care se va desfasura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.

author avatar
Ciprian Purice
1.055 afisari

1 COMENTARIU

  1. STAI LINISTITA MADAM ,ORICUM VA VOM LEGA ..PE TOTI SI PE TOATE INDIFERENT DACA SUNTETI SAU NU PE POSTURI…VA LUAM LA CALD…NU FACEM DISCRIMINARE..IN PLUS PROFA DE ARTIMETICA TREBUIE SA MAI ADUNE PROBE ..IMPOTRIVA EI,PENTRU CA NE GANDIM SA -I OFERIM VRE-O 20 DE ANI DE MEDITATIE…LA SALINA..ASA CA SA SE SIMTA ..BAGATA IN SEAMA CU ADEVARAT…CAT DESPRE TINE ITI VOM COMUNICA ..IN SLA DE JUDECATA ,CAM CAT ..SI PENTRU CE..EVIDENT ALATURI DE BASECATURA PREZIDENTIALA…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger