AcasăNewsElena Udrea rămâne în închisoare! Instanța Supremă i-a respins recursul

Elena Udrea rămâne în închisoare! Instanța Supremă i-a respins recursul

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea rămâne în închisoare, după ce Instanța supremă i-a respins, miercuri, recursul în casație. Decizia este definitivă.

Aceasta era ultima cale de atac a sentinței de 6 ani pe care trebuie să o execute fostul ministru, în dosarul Gala Bute.

Ce a decis Instanţa?

Respinge cererea formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela privind suspendarea executării deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2019 pronunţată de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul nr. 2303/1/2017. II. Ia act de retragerea cererilor de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene şi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, formulate de aceea?i recurentă condamnată. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 29 iunie 2022″, se arată în decizia Instanţei.

Este de amintit că acest dosar dar și cazul Hidroelectrica de la Curtea de Apel București au stagnat în soluționare pe parcursul deținerii Elenei Udrea pe teritoriul Bulgariei, stat unde aceasta a fost prinsă când voia să plece în Grecia.

Mai precis, Udrea, prin cei trei avocați angajați, a transmis celor 5 judecători că ea dorește să fie prezentă doar la unele proceduri din dosar, una fiind la momentul pledoariilor pe fondul căii extraordinare de atac.

author avatar
Andrei Ștefan
522 afisari

9 COMENTARII

  1. Sa i se ia si banii C U R V E I ! Vad ca are milioane de euro cu, care umbla in sacosi!

  2. Sa manance sperma de sobolan pe care s-o mulga cu limba.Nu e greu NutzySpaimaPutii tragi limbi la sobolan pana ejaculeaza pui crema in pahar si faci cocktail Petrov

  3. Sa-i mai dea boarfei si de la furtisagurile de energie sa stea la bulau pana la adanci batranete ca-n basmele cu Greuceanu. Confiscarea averii. Sa treaca la ocupatia ei din tinerete la facut trotuarul. Se va intalni cu consoarta lui Petrov cat de curand.

  4. Va salut ! Doamna Elena Udrea, veti trece cu bine si peste asta ! Sa va dea Dumnezeu sanatate ! Seara perfecta tuturor !

  5. Petrov : Habar n-aveti voi ce bine s..e p… Elena ha ha ha ha ha !
    O gasi ea vreun gardian ca sa nu piarda antrenamentul .

  6. JUSTITIA SA-SI FACA TREABA PANA LA CAPAT !,COFISCAREA AVERILOR NEJUSTIFICATE SI A SPAGILOR PENTRU CARE A FOST CONDAMNATA.
    PENTRU FUGA DIN TARA IN MOD NORMAL TREBUIA CA PEDEAPSA SA FIE SUPLIMENTATA !.
    CUM AM VAZUT IN MAJORITATEA CAZURILOR O JUDECATORIE OARECARE VA DA O HOTARARE DE PUNERE IN LIBERTATE A EXCROACEI DUPA ISPASIREA A 20-25% DIN PEDEAPSA .

  7. Nuti stai linistita ca nu faci 6 ani. Daca muncesti la tesatorie zilnic o sa beneficiezi de 1 luna gratiere. Adica strangi in 5 ani 5 luni… apoi tubai mai facut mititica in Costa Rica. 3 lunivai acolo ai mai facut beci racoros si in Bulgaria o luna iaca 5 cu 3 cu 1 egal 9 si daca te comporti frumos directorul iti mai poate da max 3 luni. Deci castigi 1 an din 6.Faci doar 5 ani xap coada. Problema e ca mai ai 3 dosare deci e posibil sa faci 10 ani dar tot se scade 1 an jumate si faci 8 ani si 1/2 deci scapi mai repede . Doar sa nu ti se mai deschida alte dosare. Dar si asa sa zicem ca iei 22 de ani. E tot nu faci decat 20 si iesi mai repede. Sper sa nu fie si mai mult ca atunci nu mai merita țesatura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger