AcasăNewsElena Udrea, prima confruntare la sediul DNA

Elena Udrea, prima confruntare la sediul DNA

Udrea, în așteptarea deciziei CAB: M-am întors de bunăvoie din Costa Rica. Vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate - VIDEO

Arestata preventiv pentru 30 de zile, Elena Udrea are mari sanse sa-si indeplineasca obiectivul miercuri.

Udrea a cerut in mai multe randuri sa fie confruntata cu cei care au facut denunturi impotriva sa. Abia miercuri, liderul Partidului Miscarea Populara va ajunge la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a se privi ochi in ochi cu cel putin unul dintre cei care au spus ca au dat mita fostului ministru al Dezvoltarii.

„Mi-a cerut sa fie confruntata cu denuntatorii. Doreste foarte mult sa-i vada pe acesti barbati fata in fata, sa-i priveasca in ochi”, a declarat Alexandru Chiciu, unul dintre reprezentantii Elenei Udrea.

Udrea isi doreste ca respectivele confruntari sa aiba loc inainte ca magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa judece contestatia Elenei Udrea privind arestarea preventiva in dosarul Gala Bute.

In respectivul dosar, Elena Udrea este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger