AcasăNewsElena Udrea: Prigoana ar putea candida la primaria Capitalei, dar putem merge...

Elena Udrea: Prigoana ar putea candida la primaria Capitalei, dar putem merge si cu un independent

Reprezentantul PDL cel mai bine plasat in sondaje pentru a candida la Primaria Capitalei este Silviu Prigoana, insa in randul democrat-liberalilor exista si varianta sustinerii unui candidat independent, a declarat Elena Udrea, liderul PDL Bucuresti.

Elena Udrea

Desi Prigoana este cel mai bine plasat in sondaje din partea PDL, acestuia urmandu-i o lista „destul de compacta” de candidati, Udrea nu il considera pe cel dintai ca fiind in mod sigur candidatul ce va fi desemnat de partid pentru primarie. „Exista si varianta unui candidat independent, sustinut de alte partide politice, asa cum domnul Oprescu ar fi sustinut de PSD, PNL, PC…”, a declarat Elena Udrea, in exclusivitate pentru Mediafax.

Candidatii vor fi anuntati in luna martie, a adaugat Udrea. Intrebata de ce nu candideaza ea insasi la Primaria Capitalei, liderul PDL Bucuresti a raspuns ca nu este momentul ca o femeie sa intre in lupta pentru aceasta functie. „Nu, nu cred ca este momentul ca o femeie sa candideze la Primaria Capitalei. Asta e, politica se face pe voturi si, ca urmare, nu s-a pus problema niciun moment sa candidez eu la Primarie, vom veni cu candidatul cel mai bun”, a adaugat Udrea.

La nivelul PDL Bucuresti a fost realizat un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului PDL la Primaria Capitalei, fiind vizati Monica Macovei, Silviu Prigoana si Adriean Videanu. Rezultatele acestuia ar putea fi facute publice joi.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger