AcasăNewsElena Udrea, precizari in legatura cu acuzatia de spalare de bani

Elena Udrea, precizari in legatura cu acuzatia de spalare de bani

Acuzata de procurorii DNA, printre altele, de spalare de bani, Elena Udrea, aflata in Arestul Central al Politiei Capitalei, a facut o serie de precizari prin intermediul echipei sale de comunicare.

Liderul Partidului Miscarea Populara sustine ca „tranzactia invocata este absolut legala. Elena Udrea a imprumutat propria firma, lucru perfect legal si uzual”.

De asemenea, Udrea a precizat ca „nu era vorba de 487.000 de euro, ci de lei”, dar si ca „judecatorii nu au retinut aceasta acuzatia ca fiind reala, dispunandu-se arestul la domiciliu. Practic, acuzatia s-a dovedit neintemeiata, iar Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins-o”.

Nu in ultimul rand, fosta candidata la alegerile prezidentiale anunta ca „nu exista nicio legatura intre presupusul Offshore a lui Pescariu si vreo tranzactie catre Elena Udrea. Cu atat mai putin aceasta. Avem de-a face doar cu o juxtapunere stupida a unor elemente invocate in dosar”.

Elena Udrea a fost arestata preventiva pentru presupuse infractiuni comise in dosarul „Gala Bute”, dar este urmarita penal si in alte dosare precum celebrul „Microsoft”.

author avatar
Cristi Ionita
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger