AcasăNewsElena Udrea: "Ponta plateste propria prostie"

Elena Udrea: „Ponta plateste propria prostie”

Cercetata sub control judiciar in dosarele in care este implicata, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, s-a prezentat, vineri dimineata, la politie.

Udrea a stat cateva minute de vorba cu oamenii legii iar apoi, la iesirea din sectia de politie, a facut o serie de declaratii extrem de interesante.

Fostul ministru al Dezvoltarii l-a atacat in termeni duri pe premierul Victor Ponta. „Ponta plateste propria prostie. A avut in mana o chinta royala si a ramas cu septari si cu doiari”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Reactia acesteia vine dupa ce premierul Victor Ponta s-a plans, zilele trecute, ca el, dar si Liviu Dragnea, Crin Antonescu sau Radu Stroe, platesc „pentru indrazneala de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu in 2012”.

De asemenea, Ponta sustinea zilele trecute ca „vreau sa-mi exprim convingerea absoluta ca am avut atunci dreptate si sa arat recunostinta mea pentru cei 7,4 milioane de romani care au crezut cu sinceritate ca democratia si dreptatea pot fi nu doar vorbe goale, ci principii de functionare pentru o societate normala”.

author avatar
Cristi Ionita
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger