AcasăNewsElena Udrea - pedeapsa cu suspendare

Elena Udrea – pedeapsa cu suspendare

Blonda lui Basescu pune Justitia cu botul pe labe cu argumentele ei de necombatut

A fost cea mai interesanta zi din istoria Justitiei. Pentru prima data, cred eu, in sala de judecata si-a facut loc smecheria gretoasa a taranului strecurat pe Calea Victoriei in pantofi cu talpa de crep si fara pompa in curte la momentul nasterii. Poate dupa, dar mult mai incolo, mai spre zilele noastre.

Blonda lui Basescu pune Justitia cu botul pe labe cu argumentele ei de necombatut

Instanta avea de judecat cauza Elenei Udrea. Dosarul ala incurcat cu spaga pierduta prin minister. De fapt, nici magistratii nu cred ca mai stiu daca i se mai poate spune mita din moment ce n-a ajuns unde trebuia, ci a ramas intr-un birou. Dupa care, fiind tarziu si facandu-i-se foame, geanta cu bani a plecat acasa la ea. Nu la Udrea, Doamne fereste, ea nu face din astea. Tocmai de aia i-a si dat Basescu pe mana cel mai bogat minister. Na, acuma, ca si-o mai fi luat si ea o mana de hamsii si un pic de telemea, nu se pune. Si-a luat din banii ei de bugetar. Ce era sa faca? Sa stea flamanda? In fine, Nutica ar fi vrut sa vorbeasca si ea si sa explice despre una, alta, judecatorilor. Dom’le, n-a putut. N-a fost lasata. Asa ceva? Ea voia sa se apere, mai ales ca de vreo jumatate de an a umplut lumea cu dorinta ei de a face lumina. Cat misto, cata frectie de cuvinte! Intre noi fie vorba, madam, sa te fereasca sfantul sa se faca lumina. Si cand sa vorbeasca, hais beleaua! Costa Rica nu-i da voie sa iasa din tara. Nu o lasa sa vina in Romania si sa de declaratii pe motiv ca a cerut azil politic. Pai nu-i stiai pe aia cat sunt de cainosi? Uite, bre, Ioana d’Arc fara sutien pe rug, in ce belele te-ai bagat singura. Vrei sa spui adevarul si nu mai poti. Poftim situatie! Si cred ca e nasol pana si daca ceri o pedeapsa cu suspendare. Romanii sunt niste tarani tampiti, fara cultura juridica. Zi-le de pedeapsa cu suspendare, ca ei isi imagineaza  ca e vorba de o craca viguroasa, la vreo  trei metri de pamant, unde se lasa cu suspendare. Nu stiu cum sa te ajut si-mi pare rau, femeia visurilor pedeliste. Crezi ca un camp cu maci dedesubt rezolva treaba?

author avatar
Valentin Boeru
5.479 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum sa nu-i dea azil la cât a suupt pla chiorului in vuiton si clcosanel, disidenta. Ca nu o putea in haine de obor. Acum de e napastuita statul nu i-a dat pe cat o tinea gurita sexi oralista…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger