AcasăNewsElena Udrea: "Opozitia vrea ajutor extrapolitic pentru a da jos Guvernul"

Elena Udrea: „Opozitia vrea ajutor extrapolitic pentru a da jos Guvernul”

Prezenta, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a avut timp pentru a face si cateva declaratii cu caracter politic.

Udrea a precizat ca este extrem de dezamagita de Opozitie si considera ca cei din Opozitie puteau fructifica mult mai bine momentul nefavorabil al premierului Victor Ponta, care a intrat pe mana procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

„Rezultatul motiunii de cenzura arata o opozitie foarte slaba care nu este in stare sa dea jos un Guvern si care spera in ajutor extrapolitic pentru lucrul acesta. Poate intr-un fel era de asteptat, avand in vedere ca nu am vazut nicio reactie a opozitiei la ce se intampla cu Ponta, in afara de Partidul Miscarea Populara”, a spus Elena Udrea.

Reactia Elenei Udrea vine dupa ce, in ciuda problemelor avute de Victor Ponta cu procurorii DNA, motiunea de cenzura a Opozitiei a esuat lamentabil, rivalii premierului adunand doar 194 de voturi dintr-un total necesar de 278 de voturi.

author avatar
Cristi Ionita
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger