AcasăNewsElena Udrea, onomastică în arest. Ce mesaj a ales îi să transmită...

Elena Udrea, onomastică în arest. Ce mesaj a ales îi să transmită iubitul: „Știm că…”

sursa foto: Facebook/Alexandrov Adrian

Cum în acest an Elena Udrea se află de ziua numelui în arest, în Bulgaria, iubitul acesteia a ales să îi transmită un scurt mesaj, prin intermediul unei rețele de socializare.

În timp ce așteaptă să afle dacă va fi extrădată sau nu în România, fiind arestată de peste o lună în Bulgaria, fosta șefă de la Ministerul Turismului primește o urare de la logodnicul său. Adrian Alexandrov a ales să posteze, sâmbătă, 21 mai, când sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena, așadar de onomastica iubitei sale, un scurt mesaj pe pagina acestuia de Facebook.

Însoțit de o fotografie în care apare alături de Eva Maria, fetița cuplului.

O urare în dreptul unei fotografii

„La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena🙏 La Mulți Ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă. 🙏” – sună mesajul postat de către Adrian Alexandrov în dreptul pozei.

În urmă cu doar câteva zile, după ce a ieșit din sala de judecată, de la Curtea de Apel din Sofia, fiind aflat că s-a amânat din nou o decizie în privința extrădării sale, Udrea a făcut câteva declarații în fața jurnaliștilor. „Să se aplice legea și în cazul meu. Adică e absurd ca doar în cazul meu în România să nu se aplice legea – nici decizia CCR, nici decizia Curții Europene de Justiție”, a afirmat Udrea, miercuri.

„Sunt arestată ilegal de 40 de zile”, a mai susținut Udrea în fața obiectivelor camerelor de luat vederi.

Fostul ministru se află încă din aprilie în Bulgaria. Deja o instanță s-a pronunțat în favoarea trimiterii sale în România – VEZI DETALII AICI. În 7 aprilie, Înalta Curte a respins contestația în anulare depusă de Elena Udrea în dosarul ”Gala Bute”, în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare.

Citiți și:

UPDATE. Se prelungesc emoțiile pentru Elena Udrea. Când va afla dacă va fi extrădată în România 

Elena Udrea a fost PRINSĂ (FOTO)

author avatar
Andrei Coman