AcasăNewsElena Udrea o vrea pe Ana Aslan pe bancnote

Elena Udrea o vrea pe Ana Aslan pe bancnote

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, militeaza alaturi de reprezentantii asociatiei „Altfem” pentru schimbarea imaginii femeii in societate.

Ana Aslan

Alaturandu-se campaniei demarate de „Altfem”, Elena Udrea a semnat petitia care va fi transmisa guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, privind tiparirea primei bancnote romanesti cu chipul unei personalitati feminine. Desi alegerea este dificila, dupa cum chiar ministrul a precizat, Elena Udrea a sustinut totusi ca si-ar dori ca pe viitoarea bancnota sa apara imaginea Anei Aslan. „Prin inventiile sale in domeniul geriatriei a facut ca numele Romaniei sa fie cunoscut in intreaga lume”, si-a explicat democrat-liberala alegerea, mentionand totodata ca Aslan merita pe deplin respectul romanilor. Alegerea ministrului a fost si pe placul initiatorilor campaniei, care au precizat ca pentru a diminua discrepanta uriasa dintre femei si barbati este necesar ca o reprezentanta a sexului frumos sa apara pe o bancnota.

Tuica te scapa de raceala

Elena Udrea considera ca imaginea Anei Aslan ar trebui sa apara pe una dintre bancnotele noastre

Profitand de faptul ca dezbaterile la legea Bugetului se tot lungeau, Elena Udrea a dat o fuga la expozitia de produse traditionale din Valea Teleajenului, amenajata la doua etaje mai jos de sala de sedinte.

Ministrul Turismului a cumparat tuica, rachiu de mere, fructata de padure si miere cu catina, ba chiar a si luat o gura de tarie. „Asta e tuica adevarata. Mi-aduc aminte de cand eram copil, ca raceala trecea cu frectie cu tuica, era mai eficienta”, a declarat Udrea, care i-a invitat pe colegii parlamentari sa guste si ei din licoare ca sa mearga bugetul mai bine.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
954 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger