AcasăNewsElena Udrea, mesaj dur: "Eu nu am fost fotografiata iesind din apartamente...

Elena Udrea, mesaj dur: „Eu nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure”

Udrea, în așteptarea deciziei CAB: M-am întors de bunăvoie din Costa Rica. Vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate - VIDEO

Dupa dezvaluirile facute de Adriana Saftoiu, fostul consilier prezidential, in cartea „Cronica de Cotroceni”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a oferit un contraatac pe masura.

Udrea sustine ca dezvaluirile Adrianei Saftoiu despre relatia dintre ea si Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, sunt „simple barfe, mizerii, povesti de budoar inventate din invidie si frustrare”.

Mai mult, Elena Udrea considera ca „insinuarile Adrianei Saftoiu pot fi puse pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu”.

Fostul ministru al Dezvoltarii are un mesaj cat se poate de clar pentru fostul consilier prezidential: „Este regretabil ca o persoana cu certe calitati se coboara la un asemenea nivel, desi ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii. Ii doresc sa-si gaseasca linistea si sa nu uite ca eu nu am fost fotografiata ca ea iesind din apartamente obscure, de la intalniri cu barbatii altora”.

Vizavi de relatia cu Traian Basescu, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca „niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de presedintele Romaniei si fata de familia sa, desi ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani”.

author avatar
Cristi Ionita
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger