AcasăNewsElena Udrea, mesaj dramatic: "Suntem pregatiti sa fim condusi din nou de...

Elena Udrea, mesaj dramatic: „Suntem pregatiti sa fim condusi din nou de generali?”

Dupa o oarecare absenta de pe site-urile de socializare, in ceea ce priveste subiectele „serioase”, Elena Udrea a revenit, luni, cu un mesaj cat se poate de clar.

Fostul lider al Partidului Miscarea Populare se plange ca este doar o victima colaterala a actiunii in forta prin care sefii serviciilor din Romania vor sa puna mana pe putere.

„Pe vremuri mi se parea ca exista o cauza inalta, nevoia de stat de drept, pentru care merita sa trecem cu vederea actiuni nedemocratice cum ar fi interventia serviciilor secrete in actul de justitie. Abia acum am inteles ce este oricum evident pentru toti cei care vor sa vada, ca scopul sefilor serviciilor secrete este chiar preluarea puterii de la clasa politica, ce o detine democratic”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Aceasta sustine ca sefii serviciilor secrete din Romania au dus razboiul la un cu totul alt nivel. „Daca inainte oamenii erau trimisi in judecata in stare normala, de libertate, acum au venit cu practica generalizata a arestarilor preventive regizate in spectacole televizate. Ei nu pot astepta cativa ani sa fie judecati cei care trebuie inlaturati chiar acum. De aceea cred ca nici nu isi mai bat capul sa faca dosare serioase, cu probe, pentru ca nu tragerea la raspundere ii intereseaza ci scoaterea acestora din scena”, a scris Elena Udrea pe un celebru site de socializare.

Fostul ministru al Dezvoltarii considera ca „oamenii de afaceri romani sunt chiar lideri in societate, deci trebuie inlaturati, iar firmele romanesti distruse, locul lor urmand sa fie luat de companii straine, care nu sunt interesate de cine conduce Romania, ci doar sa faca bani pe care sa si-i duca la ei acasa”.

Concluzia Elenei Udrea este cat se poate de clara si de dramatica: „Suntem pregatiti sa renuntam atat de usor la democratia castigata greu in 1989 si sa ne lasam condusi din nou de generali?”.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger