AcasăNewsElena Udrea: "Liderii PNL se bucura de protectie"

Elena Udrea: „Liderii PNL se bucura de protectie”

Arestata preventiv pentru infractiunile comise in dosarul „Gala Bute”, deputatul PMP Elena Udrea a transmis un nou mesaj, de dupa gratii, prin intermediul echipei sale de comunicare.

Printre altele, Elena Udrea o acuza pe Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, ca le asigura protectie liderilor Partidului National Liberal.

„Iesirea de ieri a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, prin care l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe Vasile Blaga devoaleaza, de fapt, protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului Presedinte in aceasta perioada. Practic, acestia sunt imuni pentru ca este nevoie de ei in vederea schimbarii majoritatii parlamentare”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Mai mult, Elena Udrea considera ca „in cazul meu s-au luat decizii impuse de conducerea DNA, chiar daca existau doar denunturi aparute din senin si doar pe ultima suta de metri a anchetei”.

Pentru a lamuri planul sau, Elena Udrea sustine ca „nu ma bat cu si nu atac institutiile statului precum SRI, DNA sau Inalta Curte”, este de parere ca „procurorii si judecatorii au nevoie de mai mult curaj in aplicarea legii” si ii ameninta pe cei care „incearca sa ma prezinte ca pe un om infrant”. Liderul PMP spune despre ca „sunt o tinta evidenta si evolutiile din dosarele mele dovedesc cu varf si indesat acest lucru” si recunoaste ca „lupta mea este cu sefii a doua institutii – Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, oameni care exercita puterea in Romania de o maniera oculta”.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger