AcasăNewsELENA UDREA, la politie: "Nu m-ar mira sa fiu arestata"

ELENA UDREA, la politie: „Nu m-ar mira sa fiu arestata”

Cercetata penal sub control judiciar in Dosarul Microsoft, Elena Udrea s-a prezentat, marti dimineata, la Sectia 2 Politie din Capitala.

Fostul ministru al Dezvoltarii este obligat sa dea cu subsemnatul la politie in fiecare zi de marti si de vineri si nu are voie sa paraseasca Bucurestiul.

Elena Udrea a fost primita cu huiduieli la sectia de Politie, in fata institutiei adunandu-se mai multi oameni care au acuzat-o de furt.

Fosta sefa a Partidului Miscarea Populara sustine ca este o victima si ca nu s-ar mira ca oamenii legii sa o aresteze. „Cand e vorba de Elena Udrea toate lucrurile sunt speciale. Pana si prezenta la sectia de Politie trebuie sa fie un spectacol. Exista interes sa se faca agitatie in jurul meu. Nu m-ar mira sa fiu arestata”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

In legatura cu Gala Bute, dosar in care este acuzata de comiterea altor infractiuni, Elena Udrea a afirmat ca „nu am vrut decat sa particip cu fonduri europene la promovarea Romaniei. Tot ce se intampla acum este un abuz”.

Elena Udrea este acuzata de spalare de bani si de fals in declaratiile de avere, in Dosarul Microsoft, si de mai multe infractiuni economice in Dosarul Gala Bute.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger