AcasăNewsElena Udrea: "Iohannis, apara tara pe care o conduci, nu cea de...

Elena Udrea: „Iohannis, apara tara pe care o conduci, nu cea de unde ai etnia!”

Europa are tot mai multe probleme din cauza imigrantilor veniti din Orientul Mijlociu, iar Romania se confrunta si ea cu aceasta criza.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, nu a stat pe ganduri si i-a transmis un mesaj ferm lui Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei.

Udrea considera ca „Iohannis trebuie sa fie ferm in legatura cu acest subiect. Trebuie sa apere interesul tarii pe care o conduce, nu interesul tarii de unde are etnia”.

Elena Udrea anunta ca „ce vedem zilele acestea nu este o criza a imigrantilor economici, ci eventual un inceput de criza a refugiatilor din tarile Orientului Mijlociu”. De asemenea, fostul ministru al Dezvoltarii considera ca „aceasta criza nu trebuie privita ca semn al Apocalipsei”, dar trage un semnal de alarma in legatura cu posibilitatea ca „aceasta criza sa schimbe regulile in UE cu privire la extinderea restrictiilor fata de cei din Estul Europei”.

Nu in ultimul rand, Elena Udrea este convinsa ca „intreaga situatie reprezinta un test important pentru functionarea corecta a statului”.

author avatar
Cristi Ionita
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger