AcasăNewsElena Udrea: "George Maior ar fi un bun premier"

Elena Udrea: „George Maior ar fi un bun premier”

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca, in cazul in care ar iesi presedintele Romaniei, l-ar desemna premier pe George Maior, seful SRI.

Liderul PMP este de parere ca Romania are nevoie de o femeie ca presedinte pentru ca „in primul rand, o femeie inseamna clar schimbarea. Sigur, se tot vorbeste de schimbari, mai ales cand vine vorba de alegeri prezidentiale. In ultimii 10 ani au fost multe schimbari in bine, dar am depasit o etapa. Avem nevoie de o noua schimbare”.

Conform interviului acordat pentru ziare.com, Elena Udrea ar paria pe o femeie ca presedinte al Romaniei si pentru ca „o femeie este mult mai determinata, mult mai muncitoare”.

Nu in ultimul rand, liderul PMP a anuntat ca, daca ar iesi presedinte, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa-l schimbe pe Victor Ponta din functia de premier, „pentru ca Romania nu merita sa mai piarda inca doi ani”.

In schimb, Elena Udrea ar vrea sa-l puna pe George Maior, seful SRI, premier. „George Maior este o persoana echilibrata si, cat a fost sef la SRI, a tinut institutia respectiva in afara jocului politic”, a declarat liderul PMP.

author avatar
Cristi Ionita
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger