AcasăNewsElena Udrea face plangere la CEDO

Elena Udrea face plangere la CEDO

Aflata in arest la domiciliu, din cauza infractiunilor de care este acuzata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a anuntat ca va face plangere la CEDO.

Intr-un interviu telefonic acordat postului de televiziune B1, Udrea sustine ca „in mod cert voi face plangere la CEDO pentru conditiile din arest. Nu ma intereseaza sa castig bani, ci pentru oamenii ceilalti care sunt in arest preventiv. Sunt deja multi care castiga la CEDO, dar vocea lor nu se aude, a mea se aude. Trebuie sa mergeti sa vedeti ce inseamna arestul preventiv la Politia Capitalei. Se mananca langa toaleta fara usa. Este o teroare. Stai in camera cu gandaci care se urca in patul tau, ii auzi pe ceilalti cand merg la toaleta. Sunt lucruri care te afecteaza psihic, nu doar fizic”.

De asemenea, Udrea spune ca Laura Codruta Kovesi, seful DNA, a urmarit arestarea ei pentru a castiga o popularitate de care s-ar putea bucura in cazul in care ar vrea sa aiba o cariera in politica.

Nu in ultimul rand, fostul ministru al Dezvoltarii a anuntat ca nu a facut denunturi in perioada in care s-a aflat dupa gratii si ca are in continuare incredere in Traian Basescu, despre care spune ca „a facut totul cu buna credinta pentru a avea un stat de drept puternic”.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger