AcasăNewsElena Udrea e transanta: "Avem nevoie de lideri patriotici"

Elena Udrea e transanta: „Avem nevoie de lideri patriotici”

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a participat, duminica, la manifestarile de la Tebea, manifestari organizate cu prilejul a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Cu aceasta ocazie, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca Romania are mare nevoie de lideri patriotici si de unitate. „Faptul ca din ce in ce mai multi romani vin aici, cred ca arata nevoia pe care Romania o are de lideri patriotici, lideri care sa aiba romanismul si nationalismul in suflet, romani care asteapta de la cei care ii conduc sa aiba grija de tara, sa aiba grija de popor.

Avem nevoie de unitate. Avem nevoie de lideri care sa nu minta, de lideri care sa isi iubeasca tara si poporul”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Conform Romania TV, liderul PMP a amintit ca a avut discutii cu mai multi localnici, care aveau viziuni diferite despre politica, dar ca toti oamenii respectivi isi doreau un singur lucru, sa traiasca intr-o „Romanie mai buna”.

Iesirea din scena a Elenei Udrea a fost primita cu o reactie mixta, unii dintre spectatori huiduind-o in special pentru ca aceasta a fost insotita in permanenta de Emil Boc.

author avatar
Cristi Ionita
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger