AcasăNewsUpdate. Elena Udrea, dusă de urgență la spital, de la penitenciar/ Ce...

Update. Elena Udrea, dusă de urgență la spital, de la penitenciar/ Ce spune iubitul acesteia: „Se pare că a cedat în urma…”

(sursa foto: facebook/Elena Udrea)

O informație de ultimă oră o vizează pe Elena Udrea, fostul ministru aflat în spatele gratiilor, urmare a condamnării în dosarul „Gala Bute”.

UPDATE: După ce s-a aflat că fosta șefă de la Ministerul Turismului a fost dusă din penitenciar la UPU Ploiești, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a făcut câteva declarații despre situația acesteia. E vorba de o primă reacție a bărbatului, după anunțul că Udrea a ajuns la spital.

Iubitul Elenei Udrea: Nu le poate duce singură pe toate

”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că înteleg că s-a întâmplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!”, a transmis Adrian Alexandrov, potrivit romaniatv.net.


Udrea a fost dusă joi la spital, la Ploiești, după ce i s-ar fi făcut rău. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost dusă cu ambulanţa de la penitenciarul Târgşor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce a leşinat, potrivit news.ro.

Din câte au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, apelul la 112 pentru o femeie în vîrstă de 49 de ani a venit de la Penitenciarul Târgşor la 11:36.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, potrivit sursei citate.

Nu se cunosc pentru moment mai multe detalii despre starea Elenei Udrea.

author avatar
Andrei Coman
1.116 afisari

12 COMENTARII

  1. A facut vaginita! O duce sa-i faca spalaturi vaginalez zeama rezultata sa o bea toti cei care au votat cu PNL.

    • ”în urma unor dosare și decizii absolut ilegale” Ce spui tu , mah? Am colegi care au investigat ”privatizarea” Alro Slatina si numai ptr asta trebuia sa ia inchisoare pe viata!

  2. De ce n merge sa o salveze Baconschi ,cel ce era,, in limba ” dupa ea abtinandu-se cu greu sa cedeze farmecelor ei ,indoielnice as spune eu

    • Cica a lesinat vagaboanda ! ha ha ha ha. O fi din lipsa de s ex! Sau poate i s-a facut rau de la limbile in pi zda date t igancilor!

  3. Cum să nu le poată duce singură pe toate? Unde sunt Băsescu, Baconski, Vișan și primarul care dormea cu poza ei sub pernă? Așa repede au uitat-o?

  4. I s=a aplecat de la furaciuni. A furat la greu, peste masura, si a cedat sau nascoceste
    alte tertipuri si metode sa scape de bulau.Cu atatia avocati si atatea pile, poate,poate. O tine din fente in fente.De la Costa Rica incoace hoata tot inventeaza.

  5. AL DRACULUI ,ASTIA DE-AU FURAT MILIOANE DE EURO SI DOLARI NU SUPORTA PUSCATIA !!!!!!!!!!!,VEZI SI OPRESCU SARACU EXCROC CAT DE BOLNAV ERA !!!!!!!!!!!!,PANA A STERS-O !, PE UDREA PE UNDE AU GASIT-O ?,iar daca justitia romaneasca n-ar fi un ciur prin care sufla orice si politia de frontiera n-ar fi corupta ,poate si-ar mai petrece si altii veacul pe la racoare.
    AZI ELENEI DE PLESCOI II PUTE ?,PAI CINE STATEA CU CURUL PE BIROUL LUI BASESCU LA COTROCENI ?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger