AcasăNewsElena Udrea, doua ore la Inalta Curte. Afla daca va fi eliberata!

Elena Udrea, doua ore la Inalta Curte. Afla daca va fi eliberata!

Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Aflata cu catuse la maini si insotita de mai multi oameni ai legii, Elena Udrea a aparut in fata magistratilor pentru a se judeca contestatia depusa de deputatul PMP la masura arestului preventiv.

Elena Udrea a ajuns dupa gratii pentru implicarea ei in dosarul „Microsoft”, fostul ministru al Dezvoltarii fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum trafic de influenta si spalare de bani.

Elena Udrea a stat doua ore in fata magistratilor, instanta ramanand in pronuntare dupa incheierea sedintei de judecata.

Chiar daca obtine o decizie favorabila, bucuria Elenei Udrea ar putea fi de scurta durata. Parlamentul urmeaza sa decida daca ii ridica imunitate si in dosarul „Gala Bute” pentru a incuviinta o noua arestare preventiva a deputatului PMP.

Reprezentantii Elenei Udrea au depus la documente mai multe inscrisuri prin care vor sa arate ca Elena Udrea nu si-a modificat discursul fata de momentul anterior deciziei de a fi anchetata sub control judiciar, deci, practic, nu a incalcat regulile controlului judiciar, cum afirmau procurorii DNA.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger