AcasăNewsElena Udrea: "DNA-ul actioneaza cu dubla masura. De ce Berceanu, Blaga sau...

Elena Udrea: „DNA-ul actioneaza cu dubla masura. De ce Berceanu, Blaga sau Anastase nu sunt luati la intrebari?”

Arestata preventiv pentru acuzele ce i se aduc in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea continua sa se zbata pe site-urile de socializare in incercarea de a-si obtine libertatea.

Liderul PMP ii acuza pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca „actioneaza cu dubla masura. Sunt pentru unii muma si pentru altii ciuma”. De asemenea, Elena Udrea ii urecheaza pe cei care „s-au grabit sa concluzioneze ca, daca Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia Elenei Udrea, sigur sunt probe la dosar”.

Elena Udrea il acuza pe judecatorul de drepturi si libertati ca s-a grabit sa spuna ca „exista contracte, facturi si declaratii ale martorilor care arata ca Stefan Lungu a facut plati pentru PDL”. Liderul PMP sustine ca „am fost arestata, desi nu este clar cine este beneficiarul final al acelor servicii derulate”.

Conform mesajului postat de echipa sa de comunicare pe un celebru site de socializare, Elena Udrea se intreaba „de ce nu pot fi cercetata in stare de libertate, cat timp acuzatia impotriva mea este ca am primit foloase necuvenite, ca sef al organizatiei PDL Bucuresti, dar si pentru partid, insumand vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astazi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzati (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocos) ca au primit milioane de euro in campanie, cu chitante si facturi, si nu sunt nici macar intrebati de DNA despre aceste lucruri?”.
Elena Udrea nu intelege de ce procurorii DNA actioneaza cu dubla masura, respectiv „de ce in cazul Elena Udrea se cere si se dispune arestarea preventiva, iar in toate celelalte cazuri nu se fac nici macar audieri?”.

Concluzia este trasa tot de Elena Udrea, care sustine ca nu vrea ca Berceanu sau Blaga sa ajunga dupa gratii ci ca procurorii sa actioneze cu aceeasi masura in cazul ei, respectiv sa fie judecata in libertate sau in stare de arest la domiciliu.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger