AcasăNewsElena Udrea, despre demisia lui Frunzaverde din PDL: Daca asa stau lucrurile,...

Elena Udrea, despre demisia lui Frunzaverde din PDL: Daca asa stau lucrurile, nu este un lucru bun pentru partid

Elena Udrea a declarat, marti, ca nu stie de demisia din partid a prim-vicepresedintelui PDL, Sorin Frunzaverde, precizand ca daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, „nu este un lucru bun pentru partid”.

Intrebata cum comenteaza demisia lui Sorin Frunzaverde din randul liberal-democratilor,  Udrea a raspuns: „Nu stiam, mi-ati dat o informatie care, daca e adevarata, trebuie sa aflu motivele. Personal eu nu stiu. Nu este un lucru bun, asta e clar, daca asa stau lucrurile nu este un lucru bun pentru partid”. Vicepresedintele PDL a adaugat ca nu a auzit despre eventuale nemultumiri ale lui Sorin Frunzaverde.

Cat priveste existenta unor tensiuni intre Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga, Elena Udrea a spus ca nu are astfel de informatii. „Nu stiu sa va spun, intrebati-l si pe domnul Blaga”, a raspuns democrat-liberala.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat marti ca Sorin Frunzaverde va candida la sefia Consiliului Judetean din partea USL, ca reprezentant al Partidului National Liberal, potrivit Mediafax. Vela a precizat ca Frunzaverde nu s-a inscris „deocamdata” in PNL.

210 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta este doar inceputul tanti Nuti. Stai sa vezi ca si primarul de la Vilcea si-a dat demisia si a trecut tot la PNL. Urmeaza alti parlamentari sa treaca la opozitie. Am impresia ca sunteti rupta de realitate. Sa vedeti citi vor pleca din PDL si se vor inscrie la opozitie. Nu vreti sa vedeti realitatea care este neagra pentru PD-L si tot sperati la o minune. Minune nu o sa fie, o sa fie tragedie pentru acest partid. De taranisti am mai auzit dar de astia am impresia ca nu vom mai ausi niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger