AcasăNewsElena Udrea: Decizia conducerii PDL de a-si da demisia de onoare, buna...

Elena Udrea: Decizia conducerii PDL de a-si da demisia de onoare, buna si corecta

Elena Udrea considera ca decizia Biroului Permanent National (BPN) al PDL de a-si da demisia este una „buna si onorabila”.

Fostul lider al PDL Bucuresti si vicepresedinte al democrat-liberalilor a declarat joi seara, la finalul sedintei Colegiului Director, ca demisia conducerii este una „onorabila”. „Raman simplu membru. Cred ca este o decizie buna si onorabila si corecta a BPN-ului de a-si prezenta demisia de onoare si de a lasa un interimar la conducerea partidului pana la toamna”, a spus Udrea.

Ca urmare a rezultatelor obtinute la alegerile locale, membrii Biroului Permanent National al partidului, in frunte cu presedintele Emil Boc, si-au depus, joi, mandatul, la capatul unei sedinte ce a durat aproximativ sase ore. Potrivit lui Boc, duminica va avea loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare. Totodata, Boc a precizat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia PDL, dorind sa se ocupe de primaria Clujului.

author avatar
Cristina Stefan
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger