AcasăNewsElena Udrea: Culoarea aprobata pentru posibilele aliante locale este verde

Elena Udrea: Culoarea aprobata pentru posibilele aliante locale este verde

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, duminica, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, ca, in cazul in care organizatiile partidului vor face aliante la nivel local, culoarea aprobata pentru aceste aliante este verde, iar sigla este inima.

„Vom avea miscare populara la nivel local, fiecare organizatie este libera sa-si faca aliantele, in functie de activitatea politica locala si de parteneriatele pe care le are. Culoarea aprobata a fost, pentru aceste aliante, verde, si va fi unitar la nivel national si, de asemenea, sigla va fi sigla populara, inima”, a precizat Udrea.

Ea a dat ca exemplu o posibila astfel de alianta la Bucuresti. „De exemplu, Miscarea Populara pentru Bucuresti va fi facuta cu partidele cu care noi decidem la Bucuresti sa intram intr-o alianta electorala”, a adaugat Elena Udrea. PDL nu va incheia la nivel national niciun fel de alianta pentru locale, dar organizatiile judetene pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea „Miscarea Populara”, cu sigla inima, a declarat, duminica, dupa sedinta Colegiului Director, presedintele PDL, Emil Boc.

Liderii PDL s-au reunit, duminica, la Parlament, in sedinta Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului in alegeri.

author avatar
Ciprian Purice
167 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger