AcasăNewsElena Udrea: "Cer inghetarea retrocedarilor de paduri"

Elena Udrea: „Cer inghetarea retrocedarilor de paduri”

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca solicita inghetarea retrocedarilor de paduri, dupa ce situatia a escaladat si mai multi politicieni, in frunte cu Viorel Hrebenciuc, au intrat in atentia procurorilor.

Liderul PMP a sustinut, luni, o conferinta de presa in timpul careia a anuntat ca retrocedarile de paduri trebuie oprite pentru a nu se mai face jocurile unor „mafioti”.

„Vorbim despre doua mafii. Una a retrocedarilor ilegale de paduri, in care pionul principal este Viorel Hrebenciuc, dar care functiona eficient cu sprijinul lui Ilie Sarbu. Si avem o mafie a despaduririlor si a lemnului. Mafie in cadrul careia contractele unor firme care azi taie paduri in Transilvania, Ardeal si Moldova sunt prelungite in guvernarea Ponta”, a declarat Elena Udrea, conform realitatea.net.

Pe langa oprirea retrocedarilor, Elena Udrea solicita oprirea Codului Silvic in Parlament si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

De asemenea, liderul PMP a anuntat ca asteapta si reactii ferme din partea principalilor favoriti la alegerile prezidentiale din noiembrie, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger