AcasăNewsElena Udrea: "Ce s-a intamplat cu geanta de 900.000 de euro?"

Elena Udrea: „Ce s-a intamplat cu geanta de 900.000 de euro?”

Arestata preventiv in dosarul „Gala Bute” si acuzata de comiterea mai multor infractiuni, Elena Udrea continua sa se apere prin intermediul unui celebru site de socializare.

Intr-o ultima postare efectuata joi dimineata, prin intermediul echipei de comunicare, Elena Udrea ii ataca dur, din nou, pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, dar si pe magistratul care a decis prelungirea mandatului de arest preventiv.

Udrea sustine ca s-a decis prelungirea mandatului de arest preventiv pentru ca „procurorii au preluat din confruntarile de saptamana trecuta doar raspunsurile care le-au convenit si au prezentat o poveste cum ca anumite donatii catre PDL Bucuresti ar demonstra ca Udrea a luat geanta cu 900.000 de euro”.

In plus, Udrea afirma ca „prezumtia de nevinovatie a fost pierduta de mult pe traseu, iar DNA forteaza mentinerea mea in arest pana afla ei daca am luat sau nu geanta cu bani”.

In legatura cu judecatorul care a decis prelungirea mandatului de arest preventiv, Udrea spune ca „a citit doar referatul procurorilor. Nu stia de declaratiile inculpatilor, nu stia de celelalte intrebari si raspunsuri din confruntari, de restul dosarului, ci doar povestea anchetatorilor”.

Evident, Elena Udrea trimite sageti otravite si catre marii ei rivali, Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, si Florian Coldea, seful adjunct al SRI.

„Intrebare pentru toti oamenii lui Koveşi si apostolii DNA care actioneaza acoperit sau nu in spatiul public: cum poti demonstra ca niste bani donati in decembrie 2011 la PDL Bucuresti, chiar daca, prin absurd, ar fi provenit de la Udrea, erau fix din geanta luata in octombrie la minister??? Dar la ce avem nevoie de logica? Avem nevoie doar de acuzatii in cascada, formulate spectaculos, pentru a prinde la public. Si de judecatori care sa dea deciziile pe care procurorii le vor. Si gata! Avem Justitie! Iar Udrea sa stea la puscarie spre gloria si satisfactia lui Kovesi si Coldea”, este mesajul cu care Udrea si-a incheiat ultima postare pe un celebru site de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger